Početna » Repetoar Cineplexx Niš bioskopa od 25. aprila do 1. maja

Repetoar Cineplexx Niš bioskopa od 25. aprila do 1. maja

od strane bukovac

Na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa se ove nedelje nalaze sledeći filmski naslovi:  

„PORODICA X ŠPIJUNA ŠIFRA: BELO“ – On je špijun. Ona je ubica. Zajedno, Loid i Jor kriju svoje dvostruke živote dok se pretvaraju da imaju savršenu porodicu. Njihova usvojena ćerka Anja, telepata, zna tajne svojih roditelja, bez njihovog znanja. Dok pod maskom da vodi svoju porodicu na zimsko putovanje, Loidov pokušaj da napreduje na svojoj trenutnoj misiji Operacija Striks postaje težak kada se Anja greškom umeša i pokrene događaje koji ugrožavaju mir u svetu!

Trejler:

„RIVALI“ – Taši, nekada velika teniska nada, trenirala je svog supruga Arta za uspeh na „Grend Slem” turnirima. Kako bi ga izvukla iz niza poraza, tera ga da igra na turniru nižeg ranga tzv. „čelindžeru”, gde će se suočiti sa Patrikom, poraženim rivalom s kojim oboje imaju komplikovanu prošlost. Glavne uloge u filmu tumače Zendaja, Džoš O‘Konor i Majk Fejst.

banner

Trejler:

„KASKADER“ –  On je kaskader, i kao i sve članove tog esnafa, njega takođe raznose, pucanju u njega, guraju kroz prozor, bacaju sa najviših visina i sve to radi naše zabave. Sada, neposredno posle nesreće koja ga je umalo koštala karijere, ovaj heroj radničke klase mora da pronađe nestalu filmsku zvezdu, da otkrije zaveru i vrati ljubav svog života, paralelno radeći svoj svakodnevni posao. Šta bi moglo da krene po dobru?

Trejler:

U četvrtak, 25. aprila, od 20 časova u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Anime night povodom filma „Porodica X špijuna šifra: Belo “, uz poklon poster* za sve posetioce, dok najsrećnije očekuju ekskluzivna Darkwood izdanja na poklon.

Tu su i dodatna iznenađenja koja su obezbedili Oxford akademija i GameS koji će sigurno ulepšati veče određenom broju fanova u Cineplexx Niš bioskopu, a najsrećniji će dobiti i Legend vaučere.

Od 26. do 28. aprila biće održan Austrijski filmski festival pod sloganom “Imagine: Film” u Cineplexx Niš bioskopu, u okviru koga će biti prikazano šest filmova. Ovogodišnji uvid u austrijsku kinematografiju nudi svakom gledaocu naličje evropske perspektive, s ciljem da se sa njom suoči i u zavisnosti od lične moći pronađe pravo rešenje za sebe. Tokom festivala, imaćete priliku da pogledate sledeće filmove:  “Nula kalorija”,  „Rikerl“,  „Europa”,  „Porodična večera“,  „Rimini“,  „Sparta“.

Ustupljene fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti