Početna » Niš: Uhapšen muškarac zbog vređanja, seksualnog uznemiravanja i fizičkog napada na tri devojke

Niš: Uhapšen muškarac zbog vređanja, seksualnog uznemiravanja i fizičkog napada na tri devojke

od strane bukovac

Muškarac M.C., star 43 godine, uhapšen je u Nišu zbog optužbi za vređanje, seksualno uznemiravanje i fizički napad na tri devojke, stare 21, 22 i 23 godine.

Incident se dogodio 31. marta 2024. godine u večernjim časovima, nakon što je muškarac započeo svađu, a potom se neprimereno poneo prema grupi prijateljica.

“Prvo ih je verbalno zlostavljao, zatim im pokazao polni organ, a nakon toga je fizički nasrnuo na njih, zadajući udarce po glavi i telu. Sve tri su pretrpele povrede, ali nijedna nije zadržana u bolnici”, rekli su izvori upućeni u događaj.

Nakon isteka policijskog zadržavanja od 48 sati, na osnovu naloga Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, M.C. je doveden na saslušanje pred tužioca.

banner

Portparol Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, Vladimir Stanojević, izjavio je da je ova pravosudna institucija predložila određivanje pritvora osumnjičenom na period do 30 dana.

“Optužen je za krivična dela nasilničko ponašanje i seksualno uznemiravanje. Nakon što se završi veštačenje telesnih povreda oštećenih, odlučićemo o daljoj kvalifikaciji dela. Predložili smo pritvor do 30 dana, o čemu će sudija za prethodni postupak Osnovnog suda u Nišu doneti odluku”, rekao je Stanojević.

Foto: Portal Media Press Srbija

Izvor: PU Niš

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti