Početna » Deca Loših Muzičara večeras u niškom O2 Event klubu Oxygen

Deca Loših Muzičara večeras u niškom O2 Event klubu Oxygen

od strane bukovac

Beogradski funk-rock sastav Deca Loših Muzičara (DLM) održaće nakon šest godina samostalni koncert u Nišu, večeras u O2 Oxygen Event klubu (Nikole Pašića 23), od 21 čas.

DLM su osnovani 1988. godine i jedan su od najznačajnijih bendova na ovdašnjoj sceni od devedesetih godina do danas. Publika će 20.aprila u niškom klubu Oxygen imati priliku da čuje hitove iz svih faza karijere ovog  sastava, kao što su „Dobar dan“, „Doživotno osuđen na ljubav“, „Vlade Divac“, „Let There Be Rock“,  „Disko klub“, „Flora i Fauna“ „Prolećni dan“, itd.

Povodom niškog koncerta, pevač grupe DLM Nenad Petrović kaže:

„Dragi naši prijatelji južnoprugaši, koristim priliku da Vas pozovem na naš koncert koji ćemo održati večeras u klubu Oxygen u Nišu. Nismo se videli šest godina, vreme je da se vidimo. Vaš temperament je tako jak, isto kao i naš, tako da očekujem dobru zabavu. Očekujte lavinu dobrog zvuka sa bine, vidimo se!“

banner

VIDEO:

Izvor videa: DLM

Karte u pretprodaji po znatno povoljnijoj ceni od 1.200 rsd u prodaji su do subote, 20. aprila do 14 časova u agenciji „Clock Travel“, Trg Republike br 6. Na ulazu u O2 Event klub Oxygen od 20h cena ulaznice iznosiće 1.500 rsd!

Deca Loših Muzičara su prethodni put nastupili u Nišu 23. juna 2018. na festivalu Nisomnia, a poslednji samostalni koncert u Nišu održan je pre tačno 10 godina, u Banovini, 28. juna 2014.

Foto: Dušan Mirković (ustupljene fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti