Početna » Beogradski funk-rock sastav ‘Deca Loših Muzičara’ nastupio je u Nišu nakon šest godina

Beogradski funk-rock sastav ‘Deca Loših Muzičara’ nastupio je u Nišu nakon šest godina

od strane bukovac

Niški klub O2 je u subotu ugostio legendarni beogradski funk-rock sastav „Deca Loših Muzičara“. Interesovanje je od same najave njihovog nastupa bilo veliko i tome je posvedočio veliki broj poštovaoca prepoznatljivog „limenog“ zvuka starih poznaninika, a pokazalo se i miljenika niške publike.

Sam koncert je kasnio zbog prekida usled revizije tržišne inspekcije koja je dozvolila da se manifestacija održi, što je publika sa olakšanjem prihvatila.

Repertoar se sastojao iz dobro poznatih hitova, ali je sastav predstavio i pesme sa novog albuma, za koje smo sigurni da će vrlo brzo jednako snažno stati uz Don Pabla, Divca, Motel Kurodowc, Konje Ritma i ostalih dobro poznatih kompozicija. Napomenućemo i da je novi frontmen od početka angažmana u bendu prepoznao nemogućnost zamene harizme legendarnog Silje i na sebi svojstven stil navikao publiku na novo, a ipak apsolutno prepoznatljivo lice benda.

Publika je na kraju bila počašćena i izlaskom na bis očigledno inspirisanog celokupnog sastava. I pored još dva velika nastupa u Nišu-YU grupe i EYESBURN-a, poseta na koncertu DLM-a je bila odlična, što pokazuje da lokalna publika zna da prepozna prave vrednosti, nagradi i očekuje ih.

banner

Autor teksta i fotografija: Predrag Stamenković – Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti