Početna » Humanitarna IT trka ‘Štafeta srcem 2024’ u niškoj Tvrđavi

Humanitarna IT trka ‘Štafeta srcem 2024’ u niškoj Tvrđavi

od strane bukovac

SYRMIA ( HTEC kompanija ) u sinergiji koja pomera granice dosadašnjih mogućnosti, organizuje Humanitarnu IT trku “Štafeta srcem”.

Trka će se održati u petak, 7. juna u 18.00 časova, u niškoj Tvrđavi. Okupljanje takmičara radi dobijanja startnih brojeva je od 17.00 časova.

Trka je štafetna, svaka ekipa prijavljuje po 5 članova, svaki član ekipe trči krug dužine 850 metara.

Jedna kompanija može da prijavi više timova, a za svaki tim se plaća kotizacija u iznosu od 8000 dinara (1600 dinara po članu).

banner

Po završetku trke, planirano je druženje uz muziku u bašti Planinarskog doma. 


Rok za PRIJAVE je sreda, 29. maj!

Koraci u procesu prijave kompanije : 

1. Potpisati ugovor o donaciji

2. Uplatiti kotizaciju

3. Prijaviti tim na Run Trace platformi

4. Poslati sken ugovora i uplatnice na mail

Ovaj događaj smo prvi put organizovali 2022. godine i inicijalno je krenuo kao ideja da okupimo IT zajednicu u Nišu, oko zajedničkog cilja, a to je humanost i društvena odgovornost. U međuvremenu, trka je prerasla u kompleksan i pažljivo pripreman događaj prepoznat od strane IT zajednice koju okupljamo.

Sažetak prošlogodišnje trke: trku je podržalo 40 kompanija iz našeg domena,  učestvovalo je 68 timova i ukupno 278 trkača. Zbir humanosti i čelične volje krunisali smo uručenjem opreme Klinici za dečju reanimaciju i intenzivnu terapiju, KC Niš.

Donacija će ove godine biti usmerena udruženju NURDOR za opremanje roditeljske kuće u Nišu i poboljšanju uslova u kojima deca borave. Veliki heroji izvojevaju velike pobede a za takve hrabre podvige doniramo im i igračke u njihovu kutiju hrabrosti. Kutija će biti postavljena na NURDOR štandu na samoj trci. 

Ponesite dobro raspoloženje i igračku za male heroje i čekamo Vas !! 

Autor vizuala: SYRMIA

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti