Početna » Đorđević ističe da nema opuštanja i veruje u tim Radničkog

Đorđević ističe da nema opuštanja i veruje u tim Radničkog

od strane bukovac

Fudbaleri Radničkog večeras od 18 časova igraju meč 34. kola Super lige Srbije protiv ekipe Spartaka iz Subotice. 

Trener sa najdužim “stažom” u stručnom štabu Reala sa Nišave, Vladimir Đorđević, optimista je pred večerašnji duel ovih ekipa.

  • Nema puno nepoznanica ni za Spartak ni za naš tim, nedavno smo takođe igrali prvenstvenu utakmicu u Subotici. Očekujemo sličan duel, s tim što se ovaj predstojeći igra u okviru plej auta, gde samo nijanse odlučuju o ishodu, i gde su svi timovi jako blizu, kako po bodovima, tako i po kvalitetu. Spartak ima jako veliki broj igrača, veliki roster u kojem mogu dosta da rotiraju, a da ne izgube na kvalitetu. Ubiparip neće moći da nastupi zbog crvenog kartona, ali oni imaju adekvatne izmene pogotovo u ofanzivnom delu tima.

Đorđević ističe da je zadovoljan pripremom za ovaj meč, kao i funkcionisanjem igrača na terenu i van njega, da deluju kao pravi kolektiv.

  • Odmah nakon utakmice sa Voždovcem krenuli smo u pripremanje za ovaj duel. Očekuje nas jedna tvrda, jaka utakica, znamo da su dobri iz tranzicija, da imaju kvaltitetne i neugodne krilne igrače. Probaćemo da zaustavimo te napade, a da ih što češće mi ugrožavamo. U dobrom smo momentu, imamo iza sebe pozitivne rezultate i to želimo da skoristimo. I Spartak ima dobar niz bez poraza, a novi trener doneo je i neke novine u igri ovog tima. Očekujem da u meč uđemo sa samopouzdanjem koje imamo nakon sjajnih rezultata u prethodnim kolima, mi imamo i neosporni kvalitet za to. Sećam se kako su svi treneri protivničkih ekipa govorili za nas da imamo kvalitetne pojedince i potencijal, a nemamo tim, sada verujem da izgledamo kao tim i da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Nema opuštanja do samog kraja, svi timovi su blizu, pa jedan loš rezultat može da nas vrati u probleme. Svaka utakmica može puno da donese, velikih 12 bodova je još u igri i daćemo se od sebe da se iz Subotice vratimo makar neporaženi.

Кadrovska situacija u taboru Nišlija nije alarmantna, ali nekoliko igrača se žalilo na povrede u prethodnom periodu.

banner
  • Imamo par sitnijih povreda sa poslenjih treninga – u pitanju su Mesarović, Bakić i Fai, a već duži period je odsutan Stajić. Nakon jučerašnjeg treninga odlučićemo ko će od njih istrčati na teren i ko može da pruži maksimum na ovoj važnoj utakmici. 

Utakmicu na gradskom stadionu u Subotici sudiće glavni sudija Ivan Stamenković iz Beograda. Naredni duel Radnički igra kao domaćin na Čairu u ponedeljak, 13. maja od 18 časova protiv ekipe IMT-a u sklopu 35. kola Super lige Srbije.

Ustupljena fotografija: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti