Početna » SkyShowtime objavio trejler i poster za treću sezonu serije Mayor of Kingstown 

SkyShowtime objavio trejler i poster za treću sezonu serije Mayor of Kingstown 

od strane bukovac

U seriji Mayor of Kingstown glavnu ulogu igra Džeremi Rener, koji je nominovan za nagradu Oscar®. Zajednički autori su Tejlor Šeridan, autor serije Yellowstone, kao i Hju Dilon

SkyShowtime danas je objavio zvanični trejler i poster za dugo iščekivanu treću sezonu serije Mayor of Kingstown. Ekskluzivno prikazivanje serije počinje od 6. juna. Džeremi Rener, koji je nominovan za nagradu Oscar, igra glavnu ulogu u seriji Mayor of Kingstown, čiji su autori Tejlor Šeridan, nominovan za Oscara, i Hju Dilon. Produkcijske kuće serije su MTV Entertainment Studios, 101 Studios i Bosque Ranch Productions.

U trećoj sezoni, niz eksplozija potresa Kingstaun i njegove građane, dok novo lice ruske mafije otvara prodavnicu u gradu. Narko-rat divlja i u zatvoru, ali i izvan njegovih okvira. Majk Meklaski (Rener) je pod pritiskom da okonča ovaj rat. Stvari se komplikuju kada jedno poznato lice iz njegove zatvorske prošlosti počne da ugrožava gradonačelnikove pokušaje da održi mir među svim frakcijama.

Pored Renera, u seriji Mayor of Kingstown pojavljuje se impresivna glumačka ekipa: Hju Dilon, Tejlor Hendli, Ema Lerd, Tobi Bamtefa, Derek Vebster, Niši Munši, Hamiš Alan-Hedli i Majkl Bič.

banner

Izvršni producenti serije su Tejlor Šeridan, Hju Dilon, Džeremi Rener, Antoan Fukua, Dejvid C. Glaser, Ron Burkl, Bob Jari, Majkl Fridman, Dejv Erikson, Ređina Korado i Kit Koks.

Mayor of Kingstown je deo Šeridanovog sve većeg opusa na SkyShowtime platformi, koji obuhvata serije 1883, 1923, Lawmen: Bass Reeves, Special Ops: Lioness, Tulsa King i Yellowstone.

Prva i druga sezona serije Mayor of Kingstown dostupne su sada za strimovanje na SkyShowtime platformi.

SkyShowtime je dostupan direktno potrošačima preko aplikacije SkyShowtime na Apple iOS, tvOS, Android uređajima, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung i preko veb stranice: www.skyshowtime.com.

SkyShowtime mesečna cena za Standardni paket sa oglasima je 4,99 evra, a mesečna cena za Standard Plus paket je 7,99 evra. Standardni paket sa oglasima će uključivati oglašavanje, dok Standard Plus ostaje bez oglasa.

Pogledajte trejler:  

Izvor videa: SkyShowtime 

Foto: SkyShowtime platforma (ustupljene fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti