Početna » Besplatna projekcija na Adi Ciganliji donosi spektakl gledanja filmskih hitova iz automobila!

Besplatna projekcija na Adi Ciganliji donosi spektakl gledanja filmskih hitova iz automobila!

od strane bukovac

Drive-in-bioskop pomeren na subotu

Usled nepovoljnih vremenskih uslova i kiše koja je najavljena za petak u Beogradu, jedinstveni Drive-in-bioskop biće održan dan kasnije, u subotu, 18. maja, na parkingu na Adi Ciganliji. Biće to izuzetna prilika za gledanje svetskog hita Race for Glory: Audi vs. Lancia, a ljubitelji filma moći će iz udobnosti svog četvorotočkaša da uživaju u ovom holivudskom ostvarenju, uz vruće kokice i multimedijalni sistem koji škripu guma i akciju sa platna prenosi direktno u zvučnike njihovih automobila.

Vreme prikazivanja bioskopskog ostvarenja je ostalo nepromenjeno: od 20 časova u subotu, a ekskluzivnu priliku da prisustvuju ovoj projekciji imaće ograničen broj dobitnika besplatnih ulaznica. Ostalo je još par slobodnih mesta koja mogu da se obezbede preko online platforme u svega par klikova.

Sve ulaznice koje su do sada osvojene važiće i u subotu, a jedna karta važi za jedan automobil, sa najviše četiri osobe.

banner

Uz podršku jednog od vodećih svetskih proizvođača pneumatika, nemačkog brenda Continental, ovaj bioskop donosi potpuno novi doživljaj filma. Pozivamo vas da iskoristite vikend kao priliku za nesvakidašnji porodični izlet, druženje sa prijateljima ili romantični sastanak.

Ovaj događaj je sjajna šansa da u Beogradu doživite deo atmosfere američke kulture pedesetih i šezdesetih godina prošlog veka, koja je proslavila koncept drive-in bioskopa na otvorenom.

Autor vizuala: Continental

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti