Početna » Uživajte u ukusu Srbije i Republike Srpske na Serbian Wine Expo u Cirihu!

Uživajte u ukusu Srbije i Republike Srpske na Serbian Wine Expo u Cirihu!

od strane bukovac

Dragi ljubitelji vina i rakija, imamo sjajne vesti za vas! Serbian Wine Expo stiže u Cirih 7. i 8. juna 2024. godine, direktno iz prelepih vinograda Srbije i Republike Srpske. Ovaj ekskluzivni događaj će se održati u Hotelu Hilton Garden Inn, pružajući vam priliku da uživate u izvanrednim ukusima i mirisima naših najboljih vina i rakija.

Sajam vina i rakija Srbije i Republike Srpske u Švajcarskoj je idealno mesto za sve ljubitelje dobrog vina i kvalitetne rakije. 07. juna rezervisan je za B2B susrete, gde će se predstaviti vrhunski proizvođači i distributeri svih onih koji žele da upotpune svoju ponudu sa nekim od najboljih vina i rakija sa ovih prostora. 08. juna je dan za posetioce, gde ćete imati priliku da probate, degustirate i razgovarate sa izlagačima.

Ovo je savršena prilika za sve vinare, proizvođače rakija, kao i vlasnike restorana, hotela i prodavnica pića da predstave svoje proizvode široj publici. Investicija u sajamski nastup omogućava vam da izložite svoje proizvode i unapredite svoje poslovanje.

Nemojte propustiti priliku da se pridružite ovom ekskluzivnom događaju i istražite bogatstvo ukusa i tradicije koji nas čekaju na Serbian Wine Expo u Cirihu. Rezervišite svoje mesto već danas i budite deo ovog nezaboravnog iskustva!

banner

Za više informacija i prijavu za izlaganje kontaktirajte nas putem mejla sajamvina2024@usps.ch

Vidimo se na Serbian Wine Expo, gde će se sliti ukusi i mirisi Srbije i Republike Srpske u srcu Švajcarske!

Promo vizual: Serbian Wine Expo 2024

Izvor: Uzivo24.com

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti