Početna » Počinje 24. Međunarodni sajam turizma u Nišu

Počinje 24. Međunarodni sajam turizma u Nišu

od strane bukovac

Turistička organizacija Niš, pod pokroviteljstvom Grada Niša, organizuje 24. Međunarodni sajam turizma u periodu od 30. marta do 1. aprila 2023. godine u hali „Čair“.

Međunarodni sajam turizma u Nišu je mesto koje već dugi niz godina okuplja na jednom mestu sve aktere turističke privrede iz Niša, Srbije ali i iz celog regiona Balkana.

Ideja je da na jednom mestu okupimo i povežemo turističku ponudu balkanskih destinacija, sa potražnjom od strane evropskih i balkanskih turoperatora i da Niš, tako i tokom Međunarodnog sajma turizma, postane mesto koje će spajati Istok i Zapad.

  • Sajam će pratiti brojna dešavanja poput konferencija, panela i sastanaka, a posetioci će moći da učestvuju u najrazličitijim nagradnim igrama. Nakon svečanog otvaranja sajma, 30. aprila u 11 časova, biće organizovana poseta arheološkom nalazištu Medijana. Poslednjeg dana sajma, 1. aprila, ispred Vizitorskog centra u selu Cerju biće predstavljena ponuda za aktivan odmor u Nišu, kao i tri nove planinarske staze – istakla je Dragana Božić, direktorka Turističke organizacije Niš.

Međunarodni sajam turizma se ove godine održava u Sportskom centru Čair. U okviru Sajma održaće se i konferencija na temu kongresnog turizma, B2B sastanci sa predstavnicima turističkog sektora, kao i edukativna studijska poseta.

banner

Organizator 24. Međunarodnog sajma turizma je Turistička organizacija Niš, pokrovitelj je Grad Niš, a zemlja partner Severna Makedonija.

Ulaz na sajam je besplatan, a hala „Čair“ biće otvorena za posetioce od 10 do 19 časova.

Naslovna fotografija: Portal Media Press Srbija

Izvor: Visitnis.org

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti