Početna » IT konferencija CODEstantine prvi put u Beogradu

IT konferencija CODEstantine prvi put u Beogradu

od strane bukovac

CODEstantine, konferencija za iskusne programere i IT stručnjake, održaće se po prvi put u Beogradu, 7. i 8. aprila u Madlenianum Opera & Theatre.

CODEstantine je najveća konferencija koja je nastala u Nišu i  namenjena je programerima sa iskustvom. Cilj konferencije je upoznavanje učesnika sa tehnološkim trendovima i dobrom praksom u razvoju softvera, kao i povezivanje ljudi koji se bave programiranjem i srodnim oblastima.

Konferencija će biti organizovana po sedmi put, a prethodnih šest je okupilo više od 1500 učesnika.  Očekuje se više stotina tech stručnjaka iz Srbije, Austrije, Švedske, Francuske i okolnih zemalja.

banner

CODEstantine će ove godine na dva stejdža u Madlenianumu ugostiti oko 15 stručnjaka  iz svetski renomiranih kompanija kao što je Spotify, NordVPN, Oracle, Jira i drugi.

Od poznatijih imena na listi se nalaze:

Kompletna lista govornika, kao i sama agenda je objavljena na sajtu.

Učesnike očekuju dve bine za predavanja, sajam kompanija, prostorija za zabavu i koktel večeri.  Osim sjajnih predavanja,  učesnici će imati priliku da učestvuju u panel diskusiji, ali i da prvog dana uživaju na zabavi uz najbolja osveženja i koktele. Početak konferencije je u petak, 7. aprila u 16h. Koktel veče je zakazano za petak u 20h, dok će dve bine biti otvorene u subotu 8. juna u 10.30h.

Više informacija možete naći na vebsajtu https://codestantine.com i na društvenim mrežama FacebookInstagram, LinkedIn).

Foto: Uzivo24.com

Izvor: Uzivo24.com

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti