Početna » Otkrivamo vam zašto nagrade treba da postanu vaš vodič pri odabiru kućnih uređaja

Otkrivamo vam zašto nagrade treba da postanu vaš vodič pri odabiru kućnih uređaja

od strane bukovac

Priznanja i nagrade od renomiranih institucija često imaju važnu ulogu kada biramo nove kućne uređaje. Takva priznanja nisu samo pečat kvaliteta, već i znak da su proizvodi prošli stroge procene stručnjaka. Kada na uređaju vidimo nalepnice prestižnih nagrada poput Red Dot ili ICONIC Award, znamo da je taj proizvod prepoznat i cenjen širom sveta. To nam daje dodatnu sigurnost da smo napravili pravi izbor za svoj dom.

Red Dot nagrade su poput zlatne medalje za kućne aparate. To je prestižno priznanje koje se dodeljuje proizvodima koji se ističu po izuzetnom dizajnu i inovativnosti. Dodeljuje ih međunarodni žiri stručnjaka u oblasti dizajna, a ocenjuju se prema kriterijumima kao što su estetika, funkcionalnost, inteligencija i inovacija. Nagrade su podeljene u različite kategorije, uključujući kućne aparate, nameštaj, komunikacije, automobilski dizajn i mnoge druge. Jednostavno rečeno, Red Dot sertifikat je priznat širom sveta kao simbol vrhunskog dizajna i kvaliteta proizvoda.

ICONIC Award je još jedno renomirano priznanje u svetu dizajna. Ova nagrada, koju dodeljuje Nemački savet za dizajn, prepoznaje vrhunska dostignuća u dizajnu i promoviše jedinstvenost u različitim oblastima, uključujući arhitekturu, enterijer, proizvode i komunikaciju. Kao i Red Dot nagrade, ICONIC Award se dodeljuje na osnovu detaljne procene stručnjaka i predstavlja simbol kvaliteta i inovativnosti. Kada proizvod dobije ICONIC Award, to je znak da je prepoznat kao jedan od najboljih u svetu dizajna.

Upravo su Gorenje ugradne rerne serije G800, uključujući modele sa punom parom, kao i one kompaktne, osvojile srca žirija Red Dot i ICONIC nagrada zbog svoje praktičnosti, stila i sposobnosti da se prilagode različitim kuhinjskim prostorima. Na ovaj način potvrđen je kvalitet dizajna i pouzdanost proizvoda.

banner

Žiri je posebno istakao  njihovu sposobnost da se lako uklope u različite kuhinjske elemente i prostore. One nude mogućnost savršene pripreme hrane koristeći različite tehnologije, uključujući čak i korišćenje mikrotalasa za kuvanje u potpuno parnom režimu. Sa naglaskom na ključnim funkcijama i jednostavnom korišćenju, ove rerne su idealne za potrebe današnjih modernih kuhinja. Njihova inovativnost je prepoznata i kao “Best of Best” u kategoriji ICONIC nagrade u konkurenciji više od 300 prijavljenih projekata, što dodatno potvrđuje njihovu izuzetnu funkcionalnost i dizajn koji se lako prilagođava.

Posetite Gorenje vebsajt ili najbliži Hisense / Gorenje Studio i uverite se sami zašto su ovi proizvodi osvojili značajna priznanja širom sveta u različitim kategorijama. Sa nagradama poput Red Dot i ICONIC Award koji krase seriju G800 ugradnih rerne, možete biti sigurni da birate najkvalitetnije i najpouzdanije proizvode.

Autor fotografija: Gorenje (ustupljene fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti