Početna » Letnji festival svetskih razmera stiže na Nišku tvrđavu!

Letnji festival svetskih razmera stiže na Nišku tvrđavu!

od strane bukovac

Niš Week donosi novu eru festivala na tvrđavi, spajajući svetske trendove sa lokalnom kulturom.

Ovog leta, od 13. do 16. juna Niška tvrđava će postati domaćin najvećeg letnjeg festivala u regionu, Niš Week-a. Festival koji slavi raznolikost ukusa, muzike i zabave za celu porodicu donosi četvorodnevno putovanje kroz brojne zone i bogat sadržaj za sve uzraste.

Sa preko 15 različitih zona koje čekaju posetioce, ovog leta, posetioci će imati priliku da probude avanturu ukusa, ritma i zabave na jednoj od najlepših lokacija u gradu!

Spoj svetskih i nacionalnih gastronomskih uživanja, muzičkih nastupa, zabavnih programa i aktivnosti prilagođenih svim uzrastima.

banner

Pod zvezdanim nebom Niške tvrđave, na Main Stage-u, čekaju nas vrhunski izvođači i koncerti koji se ne propuštaju:

Hari Mata Hari 13.6.


Sergej Ćetković 14.6.


Abba Tribute 15.6.

Karte za koncerte možete kupiti na https://tickets.rs/tour/nis_week_1445 ili na svakom prodajnom mestu Tickets-a u Nišu.

Predstave na otvorenom

Ovog leta, Niš će imati priliku da uživa i poseban doživljaj pozorišta na otvorenom, sva četri dana festivala, Pored brojnih predstava za odrasle, tu su i predstave namenjene najmlađima.

Predstave za decu

Uz vedro nebo Niške tvrđave kao pozornicu, najmlađi posetioci Niš Week-a će uživati u čarobnim predstavama, od klasičnih bajki poput Krcka Oraščića do modernih interpretacija poput Eksplodirajućih otkrića, te će deca sva 4 dana festivala imati priliku da uplove u svet mašte i zabave.

Prestave za odrasle

Pod zvezdanim nebom, odrasli će imati priliku da se opuste i uživaju u predstavama koje će ih nasmejati do suza ili ih provesti kroz niz emotivnih preokreta. Od komedije Svingeri do muzičko-scenskog spektakla Vesele devojke, posetioce ćeka nezaboravna avantura.

Sve karte za pozorište na otvorenom možete kupiti onlajn na ticketline-u -https://www.ticketline.rs/.

15 zona raznovrstan program poznati izvođači

Muzika & hrana & zabava za sve uzraste koncerti & Matinee žurke


Zona Nacionalnih proizvoda – Slavljenje ukusa i tradicije

Otkrijte autentične nacionalne poslastice u posebnoj zoni posvećenoj nacionalnim proizvodima. Domaći proizvođači i porodične firme predstaviće vam najbolje od domaće srpske kuhinje, od tradicionalnih kolača do savremenih interpretacija lokalnih recepata.

Slatka ulica – Delicije za svačiji ukus

Zavirite u čarobni svet slatkih delicija u Slatkoj Ulici! Ovde ćete pronaći tradicionalne poslastice i moderna slatka remek-dela, od baklava do čokoladnih delicija.

Street Food – Kao na svetskim Festivalima

Čitava jedna zona posvećena je izlagačima sa vrhunskim specijalitetima “s nogu”, a među brojim lokalnim barovima i restoranima, posetioce čekaju mnogi izlagači sa posebnom ponudom i iznanađenjima.

Wine & Gin & Beer Garden – za prave hedoniste

Nekome nema boljeg od hladnog točenog, dok će drugi ipak pre birati osvežavajući aromatični gin ili degustaciju starih odstojalih sorti vina. Iz celog sveta, uz lokalne proizvođače, na sve 3 zone zasebne zone posetioce očekuje izuzetna ponuda, da do kraja začine pravu letnju atmosferu Niš Week-a.

Fun & Sport zona

U Fun Zoni posetioce čeka nezaboravna avantura puna adrenalina! Od lunaparka do zabavnih igara i takmičenja, ova zona je idealna za sve uzraste. U Sport Zoni posetioci će imati priliku da uživo isprate naše basketaše na 3×3 turniru, uz vrhunske burgere, piće i razne animacije.

Matinee zona

U Matinee Zoni posetioci će osetiti čari prave letnje atmosfere na Niškoj tvrđavi dok se sunce polako spušta iza horizonta. Svakog dana festivala, od 17h, uz sjajne DJ setove Deurina Čajanke, Aćim-a , El Jazzyra i mnogih drugih, čeka nas nezaboravna prava letnja atmosfera.

Tech & Chill zone

Unutar Tech Zone, ljubitelji tehnoloških dostignuća moći se da se upoznaju sa svim novinama u svetu tehnologije, da saznaju više o trendovima i predikcijama za razvoj u digitalnom svetu. Chill Zona rezervisana je za uživanje, hedonizam i one koji žele da napune baterije, pod vedrim nebom Niške tvrđave.

Uz sve ove zone i zaseban program, čekaju vas i različite radionice za decu, mogućnost da rentirate i iznajmite vozilo na festivalu, i naravno uživate na koncertima naših vrhunskih izvođača.

VIDEO:

Autor vizuala: Niš Week 2024

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti