Početna » Direktor Nišvila izražava žaljenje zbog pada devojke sa bedema niške Tvrđave

Direktor Nišvila izražava žaljenje zbog pada devojke sa bedema niške Tvrđave

od strane bukovac

Devojka koja je pala sa bedema nije životno ugrožena

Nišville jazz festival izražava žaljene zbog nesreće koja se  noćas, oko 03.00, dogodila na obodu Nišville Midnight jazz dance stage-a, kada je devojka pala sa bedema.

Direktor Nišvila Ivan Blagojević je noć proveo u bolnici i sačekao saopštenje dežurnog lekara koji je rekao da je devojka koja je dovežena u Urgentni centar svesna i orijentisana, odnosno, da nije da nije životno ugrožena, kao i da se oseća dobro, mada su povrede teže prirode i da je neophodan duži oporavak. Doktor je dozvolio ulazak u sobu povređene devojke samo njenom bratu, koji je posle rekao da je razgovarao sa sestrom koja je rekla da se ne seća kako je došlo do pada. 

Direktor Nišvilla Ivan Blagojević kaže da je mesto pada prilično udaljeno od prostora Midnight bine na kojem se nalazila većina publike, kao i da je Nišville ogradio koncertni prostor ogradom visokom dva metra, kao i preprekama i signalnom trakom. Nišville se nada da će se devojka brzo oporaviti. Inače, ovo je prvi put da se dogodi ovakva nesreća tokom 29 godina održavanja festivala.

banner

Foto: Nišville jazz festival

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti