Početna » Poslednji dan Niš Week Festivala donosi odabrane predstave i dugo iščekivanu utakmicu Srbija – Engleska pod vedrim nebom tvrđave

Poslednji dan Niš Week Festivala donosi odabrane predstave i dugo iščekivanu utakmicu Srbija – Engleska pod vedrim nebom tvrđave

od strane bukovac

Još danas na Niškoj tvrđavi: Ne propustite poslednji dan Niš Week-a i priliku da zajedno navijamo za orlove!

Danas se na Niškoj tvrđavi održava poslednji dan Niš Week-a, prvog i najvećeg koncept festivala ovog tipa u regionu. Uz bogati program za sve uzraste, počevši od 12 časova, svi posetioci će imati priliku da uživaju u raznovrsnim i zabavnim aktivnostima.

Za najmlađe, tu je Luna Park, koji nudi raznovrsne zabavne sadržaje i radi do jedan sat iza ponoći. Posetioci mogu uživati u vrhunskom gastronomskom iskustvu u specijalnoj zoni posvećenoj hrani, gde će imati priliku da probaju giros, burgere, paste, pizze, palačinke, ali i sushi i razne autentične specijalitete.

Domaći proizvođači i porodične firme , na Srpskom nacionalnom marketu predstavljaju najbolje od domaće srpske kuhinje, od tradicionalnih kolača do savremenih interpretacija lokalnih recepata.

banner

I danas će Nišlije imati priliku da uživaju na letnjoj pozornici i pozorištu na otvorenom. Program počinje u 16:30 sa dečijom predstavom “Crvenkapa i Šaša Vule”, a nakon toga, u 19:00 časova, sledi predstava za odrasle “Kako sam se nadala, dobro se nisam udala”.

Pola sata pre početka predstave, ulaznice možete kupiti na licu mesta, na ulazu letnje pozornice, a karte za decu do 3 godine su besplatne.

Od 17 časova, na Matinee zoni, uz vrhunsku muziku kreće zagrevanje pred dugo iščekivanu utakmicu Srbija – Engleska, koju ćemo imati priliku da ispratimo zajedno, pod vedrim nebom tvrđave, sa početkom u 21 čas.

Na Matinee zoni, gde ćemo bodriti orlove, lokalni pivari su takođe izdvojili svoju posebnu ponudu – te uz vrhunsku hranu i dobro točeno, uživamo u uzbudljivoj utakmici i navijamo do pobede!

Zabava za celu porodicu i sve uzraste je zagarantovana. Zato ne propustite priliku da budete deo ove posebne manifestacije i iskoristite poslednji dan Niš Week-a na Niškoj tvrđavi!

Foto: Niš Week Festival (ustupljene promo fotografije)

Autor: Portal Media Prfess Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti