Početna » Nina Badrić najavljuje novi album singlom ‘Ono kad’

Nina Badrić najavljuje novi album singlom ‘Ono kad’

od strane bukovac

Nina kakvu još niste imali priliku da čujete u pesmi kojom pomera granice…

Nina Badrić, jedna od najvećih pop zvezda ovih prostora sa uzbuđenjem je čekala objavu ovog novog singla koji je za nju lično bio veliki izazov:

” #onokad je pesma koja je nastala u jednom dahu, barem tako kaze autor Ante Pecotić. Svidela mi se na prvo slušanje jer je donela opet jedan novi izazov za mene te me odmaknula od do sada poznatih melodija a producent i aranžer Srđan Kurpjel dao joj je sjajno svetsko ruho.
Mislim da uvek treba ići korak dalje i eksperimentisati sa novim zvukom. #onokad je za mene bila izazovna pesma ne toliko vokalno koliko produkcijski jer mislim da je ona najbolji pokazatelj albuma “Onokad” koji nosi jednu širinu pesama različitog stila i produkcije. Okupila sam sjajne producente i svako od njih je dao svoj pečat: Srđan Kurpjel, Miro Buljan, Enes Tvrtkovic, Zvonimir Dusper, Mahir Sarihodžić, Filip Miletić su stvorili zajedno sa mnom jednu lepu priču., o novom singlu je ispričala Nina.

#onokad najavljuje Ninin novi, dugoiščekivani album, a otkrila nam je i šta njena publika od njega može da očekuje:

Novi album je gotov. Srećna sam što sam ga zavšiila i nadam se da će ga publika zavoleti kao i sve prethodne. Mislim da ima širinu,na njemu je puno novih pesama koje su i “stara” i nova Nina. Ja sam ga u svojoj glavi podelila na tamnu i svetlu stranu kao što je i život pa su i pesme takve. Birala sam pesme bez kalkulacije u odnosu na trendove koji danas vladaju a i sama sam autor par pesama. Pesmu ćemo puštati jednu za drugom jer bih volela da publika ima barem malo vremena poslušati pesmu po pesmu a u celosti ćemo ostatak albuma objaviti sledeće godine u februaru.

U #onokad možete uživati na svim streaming servisima.

STREAMING: https://bfan.link/onokad
YOUTUBE: https://youtu.be/aCzg4hn5L9s

banner

Autor naslovne fotografije: Andreja Damnjanović

Foto i video sadržaj: Menart d.o.o., Beograd (ustupljen materijal redakciji Media Press-a)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti