Početna » Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 20. do 26. juna

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 20. do 26. juna

od strane bukovac

Ova nedelja u Cineplexx Niš bioskopu biće u znaku trilera i fenomenalan napeti horor oskarovca Rasela Kroua i sjajnu priča o bajkerima koju predvodi Tom Hardi i mladi glumac koji je pokorio svet ulogom Elvisa – Ostin Batler.

Evo koji filmovi stižu na naše repertoare:

  1. „EGZORCIZAM“ –Problematični glumac Entoni Miler (Rasel Krou) počinje da gubi kontrolu nad svojim životom tokom snimanja horor filma. Već opterećen sopstvenim demonima, suočava se sa dodatnim izazovima dok ulazi dublje u ulogu. Njegova emocionalna nestabilnost i unutrašnje borbe postaju očigledne dok se odvija snimanje filma.

U isto vreme, njegova otuđena kći (Rajan Simpkins), počinje da oseća zabrinutost. Postavlja sebi pitanje da li je njen otac ponovno pod uticajem svojih prošlih zavisnosti ili iza njegove nestabilnosti stoji nešto dublje i mračnije.

#triler #raselkrou #egzorcizam

banner

Trejler: 

  1. „UBOD“ – Nakon što je krišom gajila uznemirujuće inteligentnog pauka, 12-godišnja Šarlot mora da se suoči sa činjenicama o svom ljubimcu – i da se bori za opstanak svoje porodice – kada se nekada šarmantno stvorenje ubrzo transformiše u džinovsko čudovište koje jede meso.

#triler #horor

Trejler: 

  1. „BAJKERI“ – Film „Bajkeri“, sa Ostinom Batlerom, Džodi Komer, Tomom Hardijem i Normanom Ridusom u glavnim ulogama, prati uspon motociklističkog kluba sa srednjeg zapada, po imenu Vandali.

Posmatran kroz živote svojih članova, klub se tokom jedne decenije razvija od običnog mesta gde se okupljaju lokalni autsajderi u zlokobnu bandu, koja ugrožava jedinstven način života originalne grupe.

#drama #kriminalistički #tomhardi #ostinbatler

Trejler: 

Da li ste čuli da Malci preuzimaju bioskop sledeće nedelje?

Dugoočekivani četvrti nastavak priče o Malcima, Gruu i njegovoj porodici, „Grozan ja 4“, zvanično stiže na velika platna Cineplexx bioskopa,a mi vam tim povodom pripremamo MEGA Porodični dan koji će se održati u subotu, 29. juna u svim Cineplexx bioskopima.

Uskoro objavljujemo više informacija, a do tad pratite naše društvene mreže i saznajte prvi sve o filmovima koji nam uskoro dolaze!

Vidimo se u Cineplexxu!

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop (promo)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti