Početna » TikTok uveo novu aplikaciju ‘Whee’

TikTok uveo novu aplikaciju ‘Whee’

od strane bukovac

TikTok je odlučio da pokrene sve aspekte društvenih mreža svojim aplikacijama. ByteDance, kompanija koja stoji iza TikToka, lansirala je novu društvenu aplikaciju koja dosta podseća na Instagram.

Reč je o aplikaciji Whee, koja je već dostupna za uređaje s Androidom, ali za sad samo u određenim zemljama. Prema developeru, Whee je nova društvena aplikacija kreirana tako da korisnici ostanu povezani s bliskim prijateljima kroz spontane trenutke u životu. U suštini, reč je o aplikaciji sličnoj Instagramu, koja omogućava korisnicima da zabeleže i podele fotografije iz stvarnog života sa svojim prijateljima.

Potez je pomalo čudan s obzirom da je ByteDance nedavno lansirao TikTok Notes, još jednu aplikaciju značajno inspirisanu Instagramom. Istina, Whee ima više personalan pristup tako što omogućava samo prijateljima da vide fotografije i ostvare interakciju, a razlog postojanja ove aplikacije i dalje nije jasan jer već postoji jedna s istim funkcijama.

S obzirom da je reč o “tihom lansiranju”, ostaje da se vidi da li će ByteDance vremenom Whee plasirati širom sveta ili je reč samo o testu kojim se “opipava puls tržišta”.

banner

Foto: Free picture

Izvor: Uzivo24.com

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti