Početna » Predstavljamo vam najbolje naslove iz maja na SkyShowtime platformi

Predstavljamo vam najbolje naslove iz maja na SkyShowtime platformi

od strane bukovac

O SkyShowtime platformi

SkyShowtime platforma na jednom mestu okuplja najbolju  zabavu iz najvećih svetskih studija i od najpoznatijih pripovedača. Od filmova i originalnih serija legendarnih brendova Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios i Peacock do SkyShowtime originalnih serija, SkyShowtime je novo mesto za vrhunsku zabavu u Evropi.

Strimuj od maja

Premijerne serije

banner

The Family Stallone (Porodica Stalone)

Nakon što su četiri decenije bili jedna od najpoznatijih porodica u Los Anđelesu, ove sezone porodica Stalone zauvek napušta Holivud i seli se na istok. Dok ćerke Sofija i Sistin prate svoje snove u Njujorku, Skarlet je posvećena svom obrazovanju, ali i novoj ljubavi u Majamiju. Za to vreme Slaj i Džen se sele u Palm Bič gde će živeti sami, bez dece. Međutim, razdaljina ne može da razdvoji ovu porodicu i sezona se završava njihovim spektakularnim putem u Italiju gde će se upoznati sa svojom porodičnom istorijom, ponovo rasplamsati ljubav i stvoriti uspomene za ceo život.

STRMUJ SVE EPIZODE EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 16. MAJA

Nastavak serija

Boat Story

Kada Dženet (Dejzi Hagard – Back to Life, Breeders) i Samjuel (Paterson Džozef – Vigil, Noughts & Crosses), dvoje ljudi bez prebijene pare, slučajno naiđu na ukradeni kokain u olupini broda, ostaju zapanjeni koliko su sreće imali. Nakon što se dogovore da prodaju kokain i podele zaradu, ubrzo se nađu u sukobu sa policijom, plaćenim ubicama pod maskama i gangsterom u elegantnom odeliu, poznatijim kao „Krojač” (Čeki Kario – Baptiste, The Missing).

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI, STRIMUJ NOVE EPIZODE SVAKE NEDELJE I FINALE SEZONE OD 3. MAJA.

A Gentleman in Moscow (Džentlmen u Moskvi)

U seriji A Gentleman in Moscow, Juan Mekgregor (franšiza Star Wars, Halston, Trainspotting) igra glavnu ulogu grofa Aleksandra Rostova koji se, nakon ruske revolucije, zbog svoje aristokratske prošlosti nalazi na pogrešnoj strani istorije. Iako mu je život pošteđen, sovjetski tribunal ga je osudio na pritvor u potkrovlju raskošnog hotela Metropol, pod pretnjom smrću ako ikada ponovo izađe napolje. I dok on ostaje zarobljen u hotelskoj sobi, Rusija živi burne decenije. Rostov svoje ograničeno kretanje koristi kao priliku za dublju emotivnu samospoznaju. Dok gradi novi život unutar četiri zida ovog hotela, on otkriva pravi značaj prijateljstva, porodice i ljubavi.

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI, STRIMUJ NOVE EPIZODE SVAKE NEDELJE I FINALE SEZONE OD 23. MAJA.

Apples Never Fall (Jabuka nikada ne pada)

Zasnovana na New York Times-ovom bestseler romanu autorke Lijan Morijarti, serija Apples Never Fall govori o naizgled savršenoj porodici Delejni. Bivši teniski treneri Sten (Sem Nil) i Džoj (Anet Bening) prodali su uspešnu tenisku akademiju, spremni da uplove u „zlatne godine“ svojih života. Iako se raduju tome što će provoditi više vremena sa četvoro odrasle dece (Elison Bri, Džejk Lejsi, Konor Merigan-Tarner, Esi Rendls), sve se menja kada jedna ranjena devojka pokuca na njihova vrata i unese uzbuđenje koje im je toliko nedostajalo u njihove živote. Ali, kada Džoj iznenada nestane, njena deca su primorana da ponovo ispitaju naizgled savršen brak svojih roditelja, dok najmračnije tajne njihove porodice počinju da izlaze na videlo.

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI, STRIMUJ NOVE EPIZODE SVAKE NEDELJE I FINALE SEZONE OD 21 . MAJA.

Star Trek: Discovery

U petoj i konačnoj sezoni serije Star Trek: Discovery,  kapetanica Bernam i posada zvezdanog broda U.S.S. Discovery otkrivaju tajnu zbog koje će krenuti u epsku  avanturu po galaksiji. Njihova misija je da pronađu drevni izvor moći čije se postojanje već vekovima  pažljivo krije. Međutim, u istoj potrazi su i drugi – opasni neprijatelji koji očajnički žele da i sami osvoje ovaj trofej.

EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI, STRIMUJ NOVE EPIZODE SVAKE NEDELJE I FINALE SEZONE OD 7. JUNA

Filmovi

The Exorcist: Believer

Reditelj Dejvid Gordon Grin (trilogija Halloween) vraća se ovoj zastrašujućoj priči koja je oborila sve rekorde po broju prodatih karata, osvojila dve nagrade Oscar® i zauvek promenila horor filmove. Lezli Odom Džunior igra glavnu ulogu u drugom delu ovog filma, zajedno sa Elen Berstin, ponovo u ulozi Kris Meknil, koja je glumila i u originalnom filmu Exorcist. Kada dvanaestogodišnju devojčicu zaposedne misteriozna demonska sila, njen otac očajnički traži pomoć i pronalazi je kod osobe čija je ćerka preživela slično iskustvo 1970-ih

STRIMUJ EKSKLUZIVNO NA SKYSHOWTIME PLATFORMI OD 17. MAJA

Foto: SkyShowtime platforma (usupljene fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti