Početna » ‘Elemental’ oduševio publiku svojim nastupom u niškom klubu ‘Oxygen’

‘Elemental’ oduševio publiku svojim nastupom u niškom klubu ‘Oxygen’

od strane bukovac

Hrvatski sastav “Elemental” oduševio je publiku svojim nastupom prošlog četvrtka u niškom klubu “Oxygen”. Koncert je trajao sat i po vremena tokom kojih su članovi benda Mirela Priselac Remi, Luka Tralić, Vida Manestar ostali članovi grupe energično izvodili svoje hitove, šireći pozitivnu atmosferu među prisutnima.

Veče je počelo obećavajuće, dok publika je već bila na nogama uz burne aplauze i ples. Elemental je publiku počastio izvođenjem pesama kao što su “Hej, sanjalice”, “Romantiko”, “Vertigo” i “Sunce, hvala ti”. Repertoar su nastavili prepoznatljivim numerama poput “Usta na usta”, “Malo sutra”, “Hajde ljubav dođi”, “Oni dolaze” i “Tijelo pamti”.

Nakon glasnih zahteva publike za bis, bend se vratio na scenu i završio svoj nastup uz hit “Goli i bosi”, što je izazvalo ovacije i dodatno podiglo atmosferu u klubu.

Ovo nije prvi put da je “Elemental” osvojio publiku u Nišu, jer su već imali zapažen nastup prošlog avgusta, poslednje večeri “Nišvil džez festivala” na Hip-hop bini. S obzirom na njihovu vezu s niškom publikom, očekuje se da će se bend ponovo vratiti, što je dobra vest za sve one koji su propustili ovaj spektakl.

banner

Za ljubitelje dobre muzike u Nišu, “Elemental” je još jednom dokazao svoju sposobnost da napravi nezaboravno veče uz svoje prepoznatljive hitove.

Autor fotografija: Ana Adamović – Portal Media Press Srbija

Autor teksta: David Stanković Rašeta – Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti