Početna » Jelena Gavrilović na dodeli filmskih nagrada u Londonu, povodom nominacije filma Gassed Up

Jelena Gavrilović na dodeli filmskih nagrada u Londonu, povodom nominacije filma Gassed Up

od strane bukovac

Naša glumica Jelena Gavrilović bila je među zvanicama dodele filmskih nagrada u Londonu, održane 3. jula 2024, National Film Awards UK, povodom nominacije britanskog filma “Gassed Up” za najbolji triler, u kome Jelena igra jednu od uloga. Film je snimljen u produkciji Amazon Prime Video, reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA. 

Na dodeli nagrada Jelena je nosila kreaciju brenda sa naših prostora – Elysian dizajnera Armina Hodžića, uz stajling Vesne Jerković. Pored naše glumice na dodeli su bili, između ostalih, Sajmon Le Bon, Lulu, a među nagrađenima su bili Entoni Hopkins i Džoni Dep.

Gassed Up” su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo „Boiling Point” Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks. Ostali producenti su dugogodišnji saradnici Stefan D’Bart i Vard Trouman iz Bromantics-a. U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek („Guns Akimbo“) i montažeri Ričard Ketridž („Dečak zvani Božić“) i Kristofer Dikens („Milioner iz blata“). Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

Trejler filma:

banner

Fotografije: Sabrina Nolan (ustupljene fotografije redakciji Media Press-a)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti