Početna » Radnički večeras dočekuje TSC u Leskovcu, svi igrači spremni za meč

Radnički večeras dočekuje TSC u Leskovcu, svi igrači spremni za meč

od strane bukovac

Fudbalski klub Radnički dočekaće u drugom kolu Super lige Srbije ekipu TSC-a na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu. Nišlije poštuju narednog rivala, ali isto tako veruju u svoje kvalitete i nadaju se pozitivnom ishodu.

Igramo protiv izuzetne ekipe koja dugi niz godina ima svoj sistem, koji je sada malo modifikovao novi trener. Gledali smo njihove utakmice, i videli smo i njihove dobre strane, kao i mane, koje ćemo gledati da iskoristimo. Imaju fantastične igrače kapitena Petrovića, Đakovca, Jovanović, Ćirkovića… da ih ne nabrajam sve. Doveli su dosta dobrih mladih igrača, vratili igrača iz Krasnodara. Ipak ja stojim iza svoje ekipe i idemo da napravimo pozitivan rezultat. Što se tiče zdravstvenog stanja svi su zdravi i spremni za meč, kaže šef stručnog štaba Radničkog Nikola Drinčić.

Atmosfera na „Čairu“ je dobra i svi jedva čekaju da izađu na teren.

Mislim da smo imali jednu dobru radnu nedelju. Naravno da smo svi nezadovoljni rezultatom protiv Čukaričkog na Banovom brdu. Cela ekipa jedva čeka da zaigra protiv TSC-a i da se borimo za bodove. Atmosfera je dobra i svi smo spremni da prikažemo naš stil igre, ono što smo radili. Očekujem dobru utakmicu, ali i pozitivan rezultat. Ekipa TSC-a je par godina u vrhu našeg fudbala sa prepoznatljivim stilom i dobrim igračima. Mislim da će to biti dobar meč dveju ekipa koje žele da igraju i pokažu moderan i atraktivan fudbal. Zaista mislim da možemo da dođemo po pozitivnog rezultata, govori novajlija Jovan Nišić.

banner

Duel na stadionu „Dubočica“ u Leskovcu zakazan je za večeras od 21 sat. Glavni sudija biće Dejan Trifković.

Foto: FK Radnički Niš (ustupljena fotografija redakciji Media Press-a)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti