Početna » Sutra počinje Tuborg Lovefest: Još mali broj ulaznica dostupan na lovefest.rs

Sutra počinje Tuborg Lovefest: Još mali broj ulaznica dostupan na lovefest.rs

od strane bukovac

Dugoočekivano izdanje Tuborg Lovefesta počinje sutra od 12.00 sati programom na H2O bini na banjskom Olimpijskom bazenu. Ulaznice za festival moguće je još danas kupiti online putem lovefest.rs i efinity.rs.

Adam Beyer otvara Fire Stage

Na najveću binu Tuborg Lovefesta ove godine stiže Adam Beyer, švedski di-džej i producent. On će otvoriti novo izdanje festivala uz legendarni dvojac Pan-Pot. Iste večeri nastupaju i DJ Shlomo, kao i Len Faki. Domaća podrška prve noći biće Ilija Djoković.  

Na Ultra Energy Stage-u i ove godine nas očekuju zvučna imena, rezidenti brojnih svetskih klubova i predstavnici najkvalitetnijeg elektro zvuka, a prvi među njima su Call Super, Pangea, Koboyo i DJ Nobu, koji nastupaju u četvrtak. Uz njih nastupiće i naša legenda Dejan Milićević, kao i Doo i Danilo Kaš.  

banner

Od ove godine, peta muzička festivalska bina pod nazivom Raw Stage plasiraće najsiroviji tehno zvuk, koji je sve popularniji u našem regionu. Hedlajneri prve večeri biće Lee Ann Roberts, tehno zvezda novog talasa i Basswell. Uz njih će nastupiti i Rigid, Ledeni, David Mijatović, Ivv.Lmtd i Micyvid, Endzi, Kluzo, Tarens i Djanza.

Roman Flugel otvara 99 Stage

Na najmanjoj bini na svetu 99 Stage, prve večeri nam dolazi Roman Flugel, a uz njega će nastupiti i Anya, IDQ, Nebs Jack, Alex Bojovič, Mekhu, Machado i Luka Cikić.

Lovefest i Cirkusfera  – cirkuska predstava u humanitarne svrhe večeras od 20.00 časova

Ekipa iz Cirkobalkane ponovo dolazi na Lovefest, a njihov program ove godine obuhvatiće predstave, radionice i specijalne kratke tačke. Dan pre početka festivala, 7. avgusta od 20.00 časova u čuvenom cirkuskom šatoru biće održana predstava za decu pod nazivom „Love Cirkuskabare“ od 20.00 časova, a sav prihod od ulaznica biće doniran u humanitarne svrhe.

Foto/vizual: Tuborg Lovefest 2024 (ustupljen promo materijal redakciji Media Press-a)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti