Početna » Veliko interesovanje za Apel fest u Nišu – Karte gotovo rasprodate!

Veliko interesovanje za Apel fest u Nišu – Karte gotovo rasprodate!

od strane bukovac

Niška tvrđava će ovog vikenda biti epicentar muzičkih dešavanja u regionu, jer Apel fest donosi nezaboravne nastupe vrhunskih izvođača na svom platou. Publika u Nišu i okolini pokazala je izuzetno veliko interesovanje za ovaj festival, a karte su već skoro potpuno rasprodate.

Festival će otvoriti trep muzička grupa Crni Cerak i Lacku 31. avgusta u 20 časova. Ovaj nastup obećava uzbudljivu atmosferu i vrhunski trep performans, koji će, bez sumnje, pružiti prisutnim obožavaocima jedinstveno iskustvo. Mnogi fanovi su jedva čekali ovaj trenutak, a sa više od 80 procenata prodatih karata, jasno je da će festival biti ispunjen do poslednjeg mesta.

U nedelju, 1. septembra, festival se nastavlja sa još jednim sjajnim događajem – na platou Niške tvrđave nastupiće popularni Nucci i Zera. Ovi izvođači su poznati po svojoj energiji i harizmi, i obećavaju da će zabava trajati do kasno u noć. Pre njihovih nastupa, mladi trep izvođači Slatki , Strale i Mita pružiće publici uvertiru koja će dodatno podići atmosferu festivala.

Karte za Apel fest mogu se još uvek nabaviti na više prodajnih mesta, uključujući Story Caffe, kao i putem online platformi tickets.rs i gigstix.com. Cena karata varira od 1.200 dinara za parter (stajanje) do 1.700 dinara za VIP barske stolove, koji uključuju rezervaciju flaše pića.

banner

Za sve one koji su propustili priliku da kupe karte, organizatori preporučuju da se što pre odluče, jer su preostale karte sve skuplje i traženije. Ovaj festival predstavlja jedinstvenu priliku da uživate u vrhunskim muzičkim nastupima na prelepom platou Niške tvrđave, i ne treba ga propustiti!

Uživajte u festivalu i doživite vrhunsku zabavu u jednom od najlepših ambijenata u Srbiji!

Promo vizual: Apel fest

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti