Početna » U okviru ‘Borba’ turneje, Đorđe nastupa u Rovovima niške tvrđave!

U okviru ‘Borba’ turneje, Đorđe nastupa u Rovovima niške tvrđave!

od strane bukovac

Posle Kragujevca i Beograda, jedan od najpopularnijih trep izvođača u regionu Đorđe stiže i u Niš, a svoj samostalni koncert održaće u subotu, 14. septembra u Rovovima Tvrđave od 21 čas. 

Đorđe Čarkić 6. januara 2023. godine objavljuje jako popularan album “Borba” a poznat je i po pseudonimu Klinac, pod kojim je je objavio svoja prva tri albuma. 

U Nišu uživo slušamo hitove iz impresivnog kataloga Đorđa tj. Klinca, među kojima su “Trofeji”, “Bolji loš”, “Zovi advokata”, “,”Dylan Blue”, “Johnny Cash”, “U sumrak” i mnogi drugi, a veče će upotpuniti i nastupi Đorđevih gostiju, kao i odličan DJ set pre i posle nastupa.

Ulaznice za koncert su u pretprodaji preko servisa Tickets.rs po ceni od 1.500 dinara, a link za kupovinu karata preko interneta je: https://tickets.rs/event/dorde_borba_tour_13454. Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (Obrenovićeva 3 i TC Delta Planet – Bulevar Nemanjića 11), Knjižare Hijeroglif (Vožda Karađorđa 84a, Trg Kralja Milana 23 i Trg Pavla Stojkovića 7), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a), Meridian Nish01 (TC Kalča, Obrenovićeva bb)  i OMV pumpa (Dimitrija Tucovića bb). 

Spot: Nije mi problem / Zovi advokata:

banner
Izvor videa: https://www.youtube.com/@bassivitydigital

Foto: Alex Dmitrović – Live Production (ustupljene fotografije redakciji portala Media Press Srbija)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti