Početna » Konferencija PULSE360: Dan posvećen sajber bezbednosti, inovativnim tehnologijama i razmeni iskustva

Konferencija PULSE360: Dan posvećen sajber bezbednosti, inovativnim tehnologijama i razmeni iskustva

od strane bukovac

Konferencija PULSE360 i ove godine vas vodi kroz savremeni svet sajber bezbednosti i odgovara na pitanje kako se zaštititi od pretnji.

Centralni deo konferencije čine predavanja koja detaljno ispituju ključne aspekte sajber bezbednosti. Učesnici biraju između dva glavna tematska segmenta. Prvi, PROTECTION360, donosi uvid u najnovija i najnaprednija tehnološka rešenja, dok drugi, SOC360, istražuje cybersecurity servise i svakodnevno funkcionisanje bezbednosno-operativnih centara. U okviru oba segmenta održaće se ukupno 14 predavanja, a njihovi predavači biće partneri konferencije i inženjeri cybersecurity kompanije PULSEC i bezbednosno-operativnog centra PULSOC, koji su i organizatori ovog događaja. U skladu sa svojim interesovanjima, možete slušati deo prezentacija iz PROTECTION360, deo iz SOC360 track-a. Fleksibilni ste u odabiru predavanja koje ćete na dan konferencije posetiti.

Prisustvo svim delovima programa konferencije je besplatno uz obaveznu registraciju koja će trajati najkasnije do 10. oktobra, odnosno do popunjavanja mesta. Za više informacija o konferenciji, agendi i registraciji, posetite zvaničnu stranicu konferencije.

Ovogodišnji sponzori konferencije PULSE360 su: Telekom Srbija, distributeri Co.NextIngramMicroExclusive NetworksClico i tehnološke kompanije Palo Alto Networks, IngramMicro IBM DistributorCheck PointF5BroadcomThalesProofpointCrowdStrikeTenableTrend MicroCyberArkKela Cyber i Nozomi. Značajna podrška organizatorima i učesnicima biće RU4M? – mobilna aplikacija i poslovna društvena mreža za globalno umrežavanje i organizaciju sastanaka, koja će kao zvanična aplikacija PULSE360 olakšati praćenje programa i interakciju tokom konferencije.

banner

PULSE360 konferenciju organizuju kompanija PULSEC, specijalizovana za implementaciju naprednih cybersecurity rešenja i usluge u oblasti cyber bezbednosti i bezbednosno-operativni centar PULSOC koji, pružajući podršku 24/7/365, organizacijama omogućava da budu korak ispred sajber pretnji.

Promo vizual: PULSE360 (ustupljen press materijal redakciji portala Media Press Srbija)

Izvor: Itresenja.com

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti