Početna » Klub društvenih igara ‘Geek house’ Niš organizuje ‘Halloween vikend’

Klub društvenih igara ‘Geek house’ Niš organizuje ‘Halloween vikend’

od strane bukovac

Klub društvenih igara ‘Geek house’ Niš organizuje ‘Halloween vikend’ i priprema maskenbal i mnoštvo zanimljivih aktivnosti koje će se održati tokom predstojećeg vikenda.

U skladu sa tematikom događaja u klubu će se isključivo igrati igre sa tematikom horora poput dole navedenih:

Escape Zombie City, Betrayal at a house on a hill, BloodBound, Fury of Dracula, The Grimm Masquerade, Pandemic: Reign of Chtulhu, Gloom, Dead of Winter i dr.

(29-30.10.) MASKENBAL

banner

Maskembal koji će trajati tokom celog vikenda je obavezan, a svake večeri u 21 čas biće dodeljena nagrada za najbolji kostim tog dana. Ukoliko nemate vremena za pripremu na raspolaganju su vam klupski rekviziti koje možete koristiti. Događaju će prisustvovati i majstori šminke koji će sa učesnicima maskembala provesti ceo dan, a na licu mesta možete postati neko čudovište ili lik iz anima ili nešto još jezivije.

(29.10.) DNEVNI IZAZOVI

Radite izazove i sakupljate nalepnice. Ako popunite svoju karticu nalepnicama dobijate nagradu. Izazovi su podeljeni kroz ceo klub i vezani za Društvene igre kao i za arkade i RPG.

(29-30.10.) RPG D&D Survival

U dve prostorije će se igrati tematske mini kampanje u igri Dungeons and dragons.

Curse of Strahd – Death House i Zombie Mansion.

(30.10.) Blood on the Clocktower

17 časova – Kada sunce krene da zalazi otvaraju se mračna vrata iza kojih se kriju zavere, ubistva, duhovi i demoni. U ovoj igri pokušavate da otkrijete zlo u vašem selu.

Prezentovaćemo nekoliko popularnih igara kao što su Splendor, Avalon, Coup, Love letter, koje smo preradili sa Vampirima, Zombijima, Love Craft bogovima. Možete ih samo ovog vikenda kupiti kod nas kao suvenire ili ih osvojiti kao nagrade. – navode organizatori.

Dnevna ulaznica iznosi 250 dinara.

Foto baner: Geek house (promo)

Izvor: Klub društvenih igara ‘Geek house’ Niš

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti