Početna » Poznati projekti užeg izbora za nagradu SoMo Borac u kategoriji SoMo Advertising

Poznati projekti užeg izbora za nagradu SoMo Borac u kategoriji SoMo Advertising

od strane bukovac

Deli nas još svega par dana do dodele najvažnije regionalne nagrade za digitalne radove u zagrebačkoj Hali 11. novembra. SoMo Borac powered by Httpool ove godine zabeležio je rekordan interes stručnjaka koji su za prestižnu nagradu prijavili čak 192 rada u kategoriji SoMo Advertising. Nakon dodele, posetioce očekuje SoMo Party powered by Leanpay, a za najbolju zabavu biće zaduženi vrhunski muzičari iz bendova ABOP (After je bolji od partija) i KUKU$.

Žiri je ove godine imao izazovan zadatak da odabere projekte koji ulaze u uži izbor za SoMo Advertising nagradu u 10 kategorija: CM godine, Digitalna aktivacija, Digitalni Mix, SoMo Content, SoMo Global, SoMo Growth, SoMo Social, SoMo Tech, SoMo Web, SoMoritanac.

Proces žiriranja sastoji se od dva kruga – u prvom krugu žiri je odabrao pet radova iz svake kategorije koji ulaze u uži izbor, a drugi krug uključuje odabir troje dobitnika po kategoriji koji će biti nagrađeni i objavljeni na dodeli u Zagrebu.

Ivan Kovačević, predsednik SoMo Advertising žirija,ispričao je kako je bilo odabrati najbolje od najboljih:

banner

“Priznajem, žiriranje čak 192 rada u relativno kratkom vremenskom periodu bilo je naporno. Sa druge strane, izuzetno me raduje što je trud koji Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorka SoMo Borca i njen tim ulažu iz godine u godinu, prepoznat ne samo kroz kvantitet već i kvalitet prijavljenih radova. Konstanta podizanja lestvice kvaliteta radova dovela je do toga da radovi koji bi pre nekoliko godina možda bili i pobednici danas to ne mogu biti. To je najbolji dokaz da nagrada čiji je cilj bio postavljanje sociala i mobilea na mapu došla do toga da promoviše zaista najbolje u domenu digitala u regionu, daleko izvan prvobitno postavljenih granica. Dobar odziv na nove kategorije poput SoMo Globala koji je otvorio i međunarodnu scenu dodatno govore tome u prilog. Sve ovo dokaz je da domaća/regionalna pamet nimalo ne zaostaje za “skupljim” zapadom čemu mogu posvedočiti iz prve ruke i zbog čega mi je posebno drago.

SoMo Advertising nagrađuje originalne i kreativne digitalne projekte, a ko ima priliku da osvoji nagradu u kategoriji potražite ovde.

Osim na SoMo Borac newsletteru, Facebooku, Instagramu, Linkedinu, i YouTubeu, novosti iz sveta digitala moguće je pronaći i na SoMoCast podcastu dostupnom na platformama Youtube, Spotify, Deezer, Apple Podcasts i Google Podcasts. Ne propustite da budete deo događaja koji okuplja najveću digitalnu zajednicu na jednom mestu i osigurajte svoju ulaznicu.

Autor fotografije: 404 agency

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti