Početna » Repertoar bioskopa Vilin Grad od 1. do 7. decembra

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 1. do 7. decembra

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija vam donosi repertoar bioskopa Vilin Grad za period od 1. do 7. decembra

VINSKI: NEVIDLJIVI SUPER-KLINAC  

Otkada je Vinski upoznao misterioznog apotekara, on više nije obični desetogodišnjak. Uz pomoć čarobnog praha koji je dobio na poklon, Vinski dobija sposobnost postane nevidljiv i da prolazi kroz zidove. Kada u njegovom malom gradu počnu da se dešavaju neobične pljačke, on odlučuje da uzme pravdu u svoje ruke i pohvata lopove uz pomoć svojih tajnih supermoći. Ali ova gadna banda zlikovaca i sama želi da se dokopa nevidljivosti.

Trejler filma:

banner

VREME ARMAGEDONA

Poznati reditelj Džejms Grej predstavlja nam svoj novi film VREME ARMAGEDONA. Duboko lična priča govori nam o snazi porodice i generacijskoj potrazi za američkim snom. Glumačku ekipu čine najveće filmske zvezde, među kojima su Entoni Hopkins, En Hatavej i Džeremi Strong.

Trejler filma:

DIVLJA NOĆ

Od 87Northa, producenata filma Niko, Džon Vik, Atomska plavuša, Dedpul 2, Brzina metka i Paklene ulice – Hobs i Šo dolazi mračna praznična akciona komedija koja nam govori da uvek treba da se kladimo na crveno.

Kada tim plaćenika upadne u bogato porodično imanje na Badnje veče, uzimajući sve prisutne za taoce, oni nisu pripremljeni za iznenadne borce: Deda Mraz (Dejvid Harbur, Crna udovica, serija Stranger Things) je na terenu i upravo će pokazati zašto ovaj Nik nije svetac.

Trejler filma:

POKER FACE 

Krou igra Džejka, tehnološkog milijardera koji okuplja svoje prijatelje iz detinjstva na svom imanju u Majamiju za ono što se pretvara u igru pokera sa visokim ulozima. Prijatelji imaju odnos ljubavne mržnje sa domaćinom, glavnim igračem/planerom, i on je smislio razrađenu šemu osmišljenu da svima njima donese određenu pravdu. Međutim, Džejk ponovo razmišlja o svojoj strategiji kada njegovu vilu u Majamiju preuzme opasan osvajač čiji su se prethodni poslovi završili ubistvom i paljevinom.

Trejler filma:

ZBOGOM LEONORA

Tri nadrealne sahrane isprepletene su ubistvom dečaka sicilijanskog imigranta u Bruklinu.

Trejler filma:

MAČAK U ČIZMAMA: POSLEDNJA ŽELJA 

Ove jeseni, na veliko platno vraća se omiljeni, šašavi, neustrašivi mačak koji obožava mleko!
Po prvi put, posle više od decenije, Dream Works Animation predstavlja novu avanturu iz Šrekovog univerzuma. Odvažni odmetnik, Mačak u čizmama otkriće da su njegova strast prema opasnosti i zanemarivanje bezbednosti došli po svoje. Mačak je iskoristio osam od devet života, ali usput se zabrojao. Vraćanje života odvešće ga u njegovu najveću potragu ikada.
Antonio Banderas, svojim glasom ponovo je oživeo Mačka u čizmama u njegovom epskom pohodu u Crnu šumu kako bi pronašao mitsku Zvezdu želja i vratio svoje izgubljene živote. Ali, kako mu je ostao samo jedan život, Mačak će morati da se ponizi i zatraži pomoć svoje bivše partnerke i neprijateljice Kiti kojoj je glas pozajmila Salma Hajek.
U svom pohodu, Mačaku i Kiti će, uprkos njihovom mišljenju, pomoći Pero, brbljiv i izuzetno veseo džukac. Zajedno, naš trio moraće da bude uvek korak ispred Zlatokose, krimi familije Tri medveda, “Velikog” Džeka Hornera i zastrašujućeg lovca na glave Velikog Zlog Vuka.
Lik Mačka u čizmama prvi put se pojavio 2004. godine u filmu Šrek 2, koji je bio nominovan za Oskara. Istog trenutka postao je globalna senzacija. Kasnije, Mačak se pojavljivao u još dva nastavka priče o Šreku, kao i u svom filmu i brojnim animiranim filmovima i TV serijama koje je stvorio Dream Works Animation. Filmovi o Šreku i Mačku u čizmama zajedno su zaradili više od 3.5 milijardi dolara širom sveta.

Trejler filma:

Repertoar od 1. do 7. decembra    

Četvrtak, 01.12. Petak, 02.12.

Čudesni svet, 2D, Sinhronizovano – 15:30

Čudesni svet, 3D, Sinhronizovano – 17:30

Vinski: Nevidljivi super-klinac, Titlovano  – 14:20

Vera  – 19:30

Meni – 22:15

Vreme Armagedona – 18:00

Divlja noć – 20:10

Poker face – 21:50

Zbogom Leonora – 16:00

Subota, 03.12, Nedelja, 04.12. 

Čudesni svet, 2D, Sinhronizovano – 10:40; 15:30

Čudesni svet, 3D, Sinhronizovano – 13:30; 17:30

Dečak delfin, 2D, Sinhronizovano – 12:40

Vinski: Nevidljivi super-klinac, Titlovano  – 14:20

Vera  – 19:30

Meni – 22:15

Vreme Armagedona – 18:00

Divlja noć – 20:10

Poker face – 21:50

Mačak u čizmama: Poslednja želja, 2D, Sinhronizovano – 11:30

Mačak u čizmama: Poslednja želja, 3D, Sinhronizovano – 16:00

Ponedeljak, 05.12, Utorak, 06.11, Sreda, 07.12.

Mačak u čizmama: Poslednja želja, 3D, Sinhronizovano – 15:30

Čudesni svet, 3D, Sinhronizovano – 17:30

Vinski: Nevidljivi super-klinac, Titlovano  – 14:20

Vera  – 19:30

Meni – 22:15

Vreme Armagedona – 18:00

Divlja noć – 20:10

Poker face – 21:50

Zbogom Leonora – 16:00

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Bioskop Vilin Grad Niš

Naslovna fotografija: Portal Media Press Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti