Početna » Gile (Električni orgazam) otkriva deo repertoara ekskluzivnog beogradskog koncerta

Gile (Električni orgazam) otkriva deo repertoara ekskluzivnog beogradskog koncerta

od strane bukovac

Jedan od najznačajnijih rok bendova regiona, legendarni Električni orgazam, održaće 17. decembra od 21 sat ekskluzivni koncert u beogradskom Domu omladine, kojim će obeležiti 40 godina od objavljivanja kultnog albuma „Lišće prekriva Lisabon”.

Šta publiku očekuje na pomenutom koncertu, pitali smo frontmena benda Srđana Gojkovića Gileta, i evo njegovog odgovora:

“S obzirom na to da ove godine obeležavamo 40 godina našeg drugog albuma Lišće prekriva Lisabon, na predstojećem koncertu u Beogradu sviraćemo set pesama sa tog albuma, kao i sve najveće hitove iz cele karijere, a koncert će trajati preko dva sata. Planiramo da u prvom delu koncerta odsviramo osam pesama sa slavljeničkog albuma, od kojih neke nikada nismo svirali uživo (pre ovih ekskluzivnih koncerata u Novom Sadu i Zagrebu), a verovatno da ih nakon beogradskog koncerta više nikada nećemo ni svirati. Ostatak repertoara činiće 19 najvećih hitova iz skoro 43 godine duge karijere benda. Bejbe ti nisi tu, Da si tako jaka i Kapetan Esid su pesme koje se horski pevaju na svim koncertima Orgazma, pa smo sigurni da će tako biti i 17. decembra u Beogradu. Zlatni papagaj uvek dovodi publiku do totalnog delirijuma, dok je za vrhunac večeri skoro uvek zaslužan naš najveći hit Igra rokenrol cela Jugoslavija. Nebo predstavlja svojevrsnu pank-rok himnu koju uvek sviramo sa velikim  uživanjem, kao i pesme Svečane bele košulje i Seks, droga, nasilje i strah koje u sebi nose neku posebnu emociju, koju je publika osetila i prepoznala. Naravno, biće tu i nekih iznenađenja što se set-liste tiče, tako da smo sigurni da će svi otići zadovoljni sa ovog koncerta, kako repertoarom, tako i samim nastupom benda”.

Ulaznice za beogradski koncert Električnog orgazma, koji će 17. decembra biti održan u jednoj od najlepših koncertnih sala prestonice, sali Amerikana Doma omladine, u prodaji su po pretprodajnoj ceni od 2000 rsd na svim prodajnim mestima Tickets-a, kao i onlajn putem LINKA.
Ukoliko se ne rasprodaju ranije, ulaznice će na dan koncerta koštati 2500 rsd.

banner

VIDEO:

Foto: Wood

Autor: Nikola Jovanović – Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti