Početna » Repertoar Pozorišta lutaka Niš

Repertoar Pozorišta lutaka Niš

od strane bukovac

Na repertoaru Pozorišta lutaka Niš je i tokom ove sedmice predstava „Novogodišnja srpska bajka“. Biće izvedena dva puta u termninima za slobodnu i dva puta za organizovanu posetu gledalaca.

Termini za slobodnu posetu gledalaca:

• Četvrtak, 12. novembar, 18.00
• Nedelja, 15. novembar, 11.30

Saradnja našeg Pozorišta lutaka i GO Niška Banja se nastavlja i u ovoj godini. Naime, u okviru organizovane posete u petak 13. januara „Novogodišnju srpsku bajku“ gledaće više od četiri stotine predškolaca, đaka prvaka i njihovih roditelja sa teritorije ove opštine kojima će se nakon izvođenja obratiti predsednik Opštine Dušan Živković i predsednik Skupštine Tomislav Kostić, a mališanima podeliti i novogodišnje paketiće.

banner

O predstavi:

„Novogodišnja srpska bajka“ prati sukob dve carske porodice oko jelke koja se nalazi na granici njihovih carstava. Čija je jelka? Hoće li biti okićena bombonama ili ukrasima? Koje carstvo će posetiti Deda Mraz? Hoće li carevi krenuti u borbu ili će deca uspeti da pomire svoje roditelje? I o kakavoj rođendanskoj zabavi je reč? Odgovori na sva pitanja čekaju vas u predstojećim danima u Pozorištu lutaka, u kome uz igru glumaca i lutki i divne muzičke sekvence počinje novogodišnja čarolija.

Predstava je rađena po motivima dramskog teksta „Šljivarski boj“ Dejana Petkovića, režiju potpisuje Nataša Ristić koja tumači i jednu od uloga uz Lazara Nikolića i Teodoru Stojković (k.g.).

Autor fotografija: Foto Selma

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti