Početna » Održana sednica UO FK Radnički Niš

Održana sednica UO FK Radnički Niš

od strane bukovac

Danas je održana sednica Upravnog odbora FK Radnički Niš. Glavne teme sastanka su bile analiza dosadašnjih priprema uoči početka prolećnog dela prvenstva i definisanje narednih koraka kluba kako bi se fudbaleri i članovi stručnog štaba što bolje pripremili za nastavak prvenstva.

Jedan od zaključaka članova Upravog odbora je da će uraditi sve u okviru svoje nadležnosti ne bi li se obezbedili što bolji uslovi za fudbalere i dovela što kvalitetnija pojačanja.

Predsednik Upravnog odbora Dragan Marković Markoni rekao je da su očekivanja da se klub u nastavku prvenstva pokaže u što boljem svetlu.

“Tokom ovog prelaznog roka doveli smo sedmoricu igrača kao pojačanja i obezbedili smo sve uslove za realizaciju kvalitetnih priprema, tako da očekujemo da se vratimo u sam vrh tabele”, istakao je Marković.

banner

On je naglasio da je ekipa Radničkog trenutno na pripremama u turskom odmaralištu Belek, gde borave od 12. januara. Naveo je da su do sada odigrane dve od šest planiranih utakmica.

“Jako smo zadovoljni jer će dvojica naših fudbalera igrati za reprezentaciju Srbije na prijateljskoj utakmici sa SAD. Mi smo srpski klub, i ponosni smo kada naše fudbalere pozove Srbija da igraju”, rekao je Marković.

Takođe, direktor kluba, Dejan Propadalo pred članovima UO prezentovao je izveštaje o zimskom prelaznom roku kao i o pripremama, koji su nakon toga većinom glasova usvojeni. Inače, tokom priprema je Radnički na prvom meču savladao poljsku ekipu Jagelonija, dok je u drugom remizirao sa azerbejdžanskom Zirom. Slede provere protiv ruske ekipe Himki, češkog
Bohemijansa, ukrajinskog Metalista iz Harkova i generalna proba protiv još jednog ruskog superligaškog sastava, ekipe Krila Sovjetov.

Povratak u Niš planiran je za 28. januar, a prvu utakmicu u nastavku domaćeg šampionata Radnički igra u subotu, 4. februara protiv ekipe Mladost iz Lučana na domaćem terenu.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti