Početna » Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 26. januara do 1. februara

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 26. januara do 1. februara

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija donosi repertoar Cineplexx Niš bioskopa za period od 26. januara do 1. februara 2023. godine

Ove nedelje predstavljamo pet novih filmskih naslova, jedan koncertni film i jedan događaj:

  1. „Kikoriki – Već viđeno“ –  Kraš odlučuje da svom najboljem prijatelju Bariju priredi nezaboravnu rođendansku zabavu. On angažuje agenciju “Već viđeno”, koja svojim klijentima organizuje uzbudljive avanture na putovanjima kroz vreme. Tokom ove neverovatne pustolovine, Krašovo nepoštovanje pravila izazvaće kataklizmičnu nesreću, usled koje će njegovi prijatelji biti raštrkani u različitim vekovima. Da bi spasao drugare i bezbedno ih vratio kući, Kraš mora brzinom munje da putuje kroz prošlost i budućnost. Vremena je malo, pa će pomoć morati da potraži od svog alter ega iz drugog vremena.

Trejler filma:

  1. „Klub ubica“ –  Kada se ubici, Morganu Gejnsu, ponudi ugovor da ubije sedam ljudi, on brzo otkriva da su sedam ‘meta’ takođe ubice koje su angažovane da ga ubiju. Jedini izlaz je ostaviti trag leševa iza sebe i pronaći glavu operacije, koji ih je sve postavio. Morgan kreće u međunarodnu potragu za ljudima kako bi pokupio tragove, jedan po jedan. U međuvremenu, ubice se fokusiraju na Sofi, ljubav Morganovog života. Koriste je kao pešaka u svojoj smrtonosnoj igri, primoravajući Morgana na nemoguću žrtvu: jedini način da joj spase život je da izgubi svoj.

Trejler filma: 

banner
  1. „Opasan let“ –  Pilot se nađe uhvaćen u ratnoj zoni nakon što je primoran da spusti svoj komercijalni avion tokom strašne oluje.

Trejler filma: 

  1. „Stric“ –  Stric deli vredne poklone, pa sledi tradicionalni božićni ručak – ćurka s mlincima i francuskom salatom. Odjednom, za trpezom se, osim hrane, nožem može seći i tenzija i ubrzo se u postavlja pitanje: da li je ovo pravi Božić i – još važnije – da li je to pravi stric.

Trejler filma: 

  1. „Faraon, divljak i princeza“ –  Tri priče, tri doba, tri univerzuma. Šta epopeja o Starom Egiptu, srednjevekovna legenda sa francuskih planina i fantazija sa turskog dvora mogu imati zajedničko? Ovaj neobičan spoj različitosti čini jedinstvenu priču o svemoćnim bogovima, prinčevima i princezama, ljubavi, hrabrosti i snovima. Dopustite da vas ova raznobojna i magična avantura povede u nezaboravno putovanje kroz vreme i daleke svetove.

Trejler filma:

  • BTS: Yet to Come in Cinemas – koncertni film u Cineplexx Niš bioskopu, 1. februar u 18:00 časova

Pogledajte nove uglove iz blizine i potpuno novi pregled na ceo koncert, BTS “Najbolje tek dolazi” u Busanu.

Sadrži hitove iz cele karijere grupe, uključujući „Dinamit“, „Puter“ i „IDOL“, plus prvo koncertno izvođenje „Run BTS“ sa poslednjeg albuma Dokaz.

Vidimo se u bioskopima širom sveta u ovom slavljeničkom trenutku. Hajde da se zabavimo!

  • Porodični vikend uz film „Kikoriki – Već viđeno“ u Cineplexx Niš bioskopu– subota i nedelja, 28. i 29. januar od 12:00h do 17:00h

U subotu i nedelju, 28. i 29. januar od 12:00h do 17:00h u Cineplexx Niš bioskopu biće održan Porodični vikend povodom filma „Kikoriki – Već viđeno“.

Za sve mališane smo pripremili originalni poster iz filma, kao i zanimljive bojanke sa omiljenim junacima. Takođe, one najsrećnije očekuju pokloni inspirisani ovim zanimljivim naslovom. Za Porodični vikend u Cineplexx Niš bioskopu smo za vas pripremili kreativne radionice tokom subote i nedelje, 28. i 29. januara od 12:00h do 17:00h.

Ulaznice su u prodaji na blagajni Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Naslovna fotografija: Portal Media Press Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti