Početna » Ladies night u Cineplexx Niš bioskopu u sredu, 8. februara od 20 časova

Ladies night u Cineplexx Niš bioskopu u sredu, 8. februara od 20 časova

od strane bukovac

Ladies night događaj koji će vas ostaviti bez daha, zakazan je u Cineplexx Niš bioskopu u sredu, 8. februara od 20 časova. Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Treći nastavak franšize blockbastera ,,Čarobni Majk” radio je renomirani kreativni tim koji stoji iza prvog filma vraća se kako bi reinkarnirali čaroliju!

I Čeninga Tejtuma ponovo gledamo kao Majka Lejna, Salmi Hajek pripala je uloga bogatašice a režiju potpisuje Stiven Sodenberg.

Nakon što ga je propali poslovni dogovor ostavio bez novca, Majk je prisiljen da radio kao barmen na Floridi. Nadajući se poslednjem dobrom provodu, Majk beži u London sa poznatom bogatašicom koja mu daje ponudu koju ne može da odbije…uz pokoju skrivenu nameru. Kada Majk otkrije njen plan, pita se da li on i novi zgodni plesači, koje mora da dovede u formu, mogu da izvedu nemoguće?

banner

Ladies night događaj u Cineplexx Niš bioskopu upotpuniće i pokloni našeg partnera ,,Viva By Ela”, koji je obezbedio po tri poklona za najsrećnije dame u bioskopu.

Trejler filma ,,Čarobni Majk“:  

Ulaznice su u prodaji na blagajnama Cineplexx Niš bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti