Početna » Premijera filma ‘Titanik: 25 godina’ u bioskopima Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet

Premijera filma ‘Titanik: 25 godina’ u bioskopima Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet

od strane bukovac

Posle više od 10 godina film “Titanik” ponovo na repertoaru bioskopa Vilin Grad.

Nakon prikazivanja na svečanom otvaranju bioskopa Vilin Grad, 18. aprila 2012. godine, premijera usavršene verzije filma “Titanik”- jednog od najromantičnijih filmova, koji nakon 25 godina svog postojanja stiže u potpuno novom tehnološkom ruhu, uoči “dana zaljubljenih” 9. februara.

Čuvena ljubavna priča na najčuvenijem brodu ponovo će se naći pred širim auditorijumom, počev od 9. februara, a autori filma na čelu sa istaknutim rediteljem Džejmsom Kameronom predstavljaju nam kultni film uz pomoć moderne 3D tehnologije.

Poznati glumci Leonardo Dikaprio i Kejt Vinslet otelotvorili su pre 25 godina likove ljubavnog para Rouz i Džejk, koji i danas slovi za jedan od najromantičnijh filmskih parova.

banner

“Titanik” Džejmsa Kamerona je epska akciona drama, nastala po motivima istinitog događaja koja beleži romansu između dvoje mladih različitog klasnog statusa koji se sreću na najmodernijem brodu tog predratnog vremena.

Kao najveći putnički brod ikada izgrađen do te 1912. od koga se očekivala potpuna bezbednost, na svom prvom putovanju od Sautemptona do Njujorka udario je u ledeni breg i potonuo u Severnom Atlantiku, odnevši sa sobom više od 1.500 života.

Mnoge generacije pamte početak prikazivanja jednog od najromantičnijih filmova svetske kinematografije, a sada 25. godina kasnije upravo njihovi sledbenici i neke nove generacije imaju priliku da pogledaju Re-release naslova koji slovi za “film za sva vremena.”

Osim na repertoaru bioskopa Vilin Grad, remasterizovana verzija filma “Titanik” naći će se i na repertoaru bioskopa Cine Grand Delta Planet Niš, počev od 9. februara 2023. godine.

Trejler filma:

Foto, baner i trejler filma: Bioskopi Vilin Grad i Cine Grand Delta Planet Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti