Početna » ‘Indigo Kristal’ u Cineplexx Niš bioskopu na specijalnoj projekciji

‘Indigo Kristal’ u Cineplexx Niš bioskopu na specijalnoj projekciji

od strane bukovac

Specijalna projekcija novog domaćeg filma ,,Indigo Kristal” zakazana je za petak, 10. mart od 20 časova u Cineplexx Nš bioskopu. Gostima bioskopa predstaviće se i deo autorske i glumačke ekipe filma nakon projekcije.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Priča je smeštena u četiri dana i prati Vuka, tridesetogodišnjeg povratnika iz zatvora koji, gonjen samoubistvom najboljeg druga, pokušava da spase njegovog mlađeg brata na veče godišnjice samoubistva. Poučen iskustvom, Vuk počinje svoj put asimilacije u društvo usputno pokušavajući da sazna zbog čega je pušten dve godine ranije…

Kompleksan, ali veoma savremen tekst napisao je reditelj Luka Mihailović, a glavne uloge poverene su Miodragu Radonjiću, Nini Janković I Denisu Muriću.

banner

U ostalim ulogama gledaćemo i Miloša Petrovića TrojpecaMiloša ĐurovićaMateju PopovićaGoricu Popović i Milana Čučilovića, a kao specijalni gosti na filmu se pojavljuju i frontmeni grupe Crni cerak – Relja Despotović i Đorđe Bibićkoji su ujedno uradili u muziku za ovaj film.

Trejler filma ,,Indigo Kristal“

Specijalna projekcija u petak, 10. marta od 20 časova

Ne propustite specijalnu projekciju filma u Cineplexx Niš bioskopu 10. marta i priliku da pozdravite deo autorske i glumačke ekipe filma.

Ulaznice su u prodaji na blagajni bioskopa i putem aplikacije CineplexxRS.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti