Početna » Poraz Radničkog od Vojvodine

Poraz Radničkog od Vojvodine

od strane bukovac

Ekipa Radničkog poražena je na svom terenu u 24. kolu Super lige Srbije od ekipe Vojvodine rezultatom 1:4. Radnički je prolećnu polusezonu započeo pobedom protiv ekipe Mladosti, zatim su usledili remiji u Novom Pazaru i protiv Radnika, a u prethodnom kolu usledio je prvi poraz od ekipe Napretka u Kruševcu.

Današnji rezultat posledica je slabo „otvorenog“ meča. Već u 8. minutu meča skrivljen je jedanaesterac,  štoper Radničkog Milan Savić, nagazio je protivničkog igrača u jednom duelu, a sa bele tačke je u 9. minutu Vojvodinu u vodstvo doveo Malbašić. Usledila je inicijativa domaćeg tima i kolosalna šansa Petra Mićina koji je izašao oči u oči sa golmanom Carevićem, ali nije uspeo da ga savlada. Usledila je kazna Vojvodine, Zukić je pogađao u dva navrata, u 18. i 58. minutu, a kada je Radnički
krenuo sa napadaima na sve ili ništa, iz jedne od brojnih kontri strelac za četvrti pogodak Vojvodine bio je Uroš Nikolić. Poraz domaćeg tima ublažio je Nemanja Belaković svojim golom u 82. minutu.

Nakon meča je svakako zadovoljniji bio debitant na klupi Vojvodine, nekadašnji trener Radničkog, Radoslav Batak, dok je šef stručnog štaba Radničkog, Nenad Lalatović uputio kritike igračima zbog odnosa prema igri:

– Mom kolegi želim puno sreće u nastavku takmičenja. Siguran sam da će sa Vojvodinom igrati Evropu. Što se tiče nas danas, u prvih 10 minuta smo izgledali korektno, ali opet pravimo penal. Imali smo stopostotnu šansu preko Mićina, situacija jedan na jedan, gde opet ne dajemo gol, posle toga sledi fenomenalna kontra i polukontra Vojvodine, a kada im poklonite dva gola, posle je nemoguće igrati. Zukić prima loptu, moja tri igrača ga puštaju da da gol, on uđe u gol, a oni ga ne napadaju.
Protiv Vojvodine je teško vratiti se rezultatski u meč, a oni su se posle svesno povukli i bilo im je teško dati gol. Nezadovoljan sam. Na pripremama je to bio jedan tim, ovo ovde potpuno drugi.

banner

U narednom, 25. kolu Super lige Srbije, Radnički u ponedeljak, 6. marta gostuje ekipi Voždovca u Beogradu.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti