Početna » Repetoar Cineplexx Niš bioskopa od 21. do 27. marta

Repetoar Cineplexx Niš bioskopa od 21. do 27. marta

od strane bukovac

Na repertoaru Cineplexx Niš bioskopa možete pogledati sledeće filmske naslove:

„48 sati i 1 minut“ – Porodična idila biva uništena otmicom petogodišnje Lene. Izjava dežurnog policajca da se deca obično pojave do jutra, kao opravdanje za nepokretanje istrage dok ne prođe 48 sati, razbesni Aleks i prisili je da se sama uputi na ulice Beograda, u lavirint straha i nepoznatog. Zbog dezorijentacije i nezanja jezika Aleks počinje da gubi nadu, sve dok se isečci iz novina i dečiji crtež misteriozno ne pojave na njenom kućnom pragu i postanu joj glavna smernica. Suprug, Stiven, ospori Aleksine sulude sumnje da su njihovi najbliži prijatelji zaslužni za Lenin nestanak i posavetuje je da popije već prepisane lekove, da ne bi došla u haotično stanje u kom je bila nakon očeve smrti. Uprkos naizgled nepremostivim preprekama, Aleks ne odustaje od verovanja da će pronaći svoju malu princezu, ali da li će njena trauma smanjiti broj kidnapovanja u Beogradu i imati jačinu da promeni ovaj nehumani zakon čekanja od 48 sati?

Trejler:

„Baba Jaga“ – U bajkovitom kraljevstvu, u kolibi kraj močvare živi riđokosa veštica Jaga zajedno sa svojim mačkom pronalazačem i veselim kućnim vilenjacima. Da bi postala bolja veštica potrebna joj je Knjiga čarolija, koju je pre mnogo godina ukrala zla čarobnica Beladona. Jednog dana, neočekivana poseta princeze Safir nudi Jagi priliku da se obračuna sa svojim zakletim neprijateljem.

banner

Trejler: 

„Baghed: Glas mrtvih“ – Mlada žena nasleđuje zapušteni pab i otkriva tamnu tajnu u njegovom podrumu – Bagheda – stvorenje koje menja oblik i omogućava razgovor s mrtvima, ali ne bez posledica. Posle smrti svog oca, Iris saznaje da je nasledila propali, stoletni pab. Putuje u Berlin kako bi potvrdila očevu smrt i rešila pitanje nasledstva. Na žalost, ne zna da će potpisom ugovora, postati neraskidivo povezana sa bićem koje obitava u podrumu paba – Baghedom – stvorenjem koje može da menja oblik i pretvara se u mrtve. Dve hiljade evra za dva minuta s bićem dovoljni su da očajni ublaže svoju tugu. Nil, koji je izgubio suprugu, prvi je klijent. Uskoro otkrivaju da kršenje pravila od dva minuta može da ima zastrašujuće posledice. S prijateljicom Kejti, Iris mora da se bori da zadrži kontrolu nad Baghedom i pronađe način kako da ga uništi pre nego što on uništi njih.

Trejler: 

„Čelična kandža“ – Istinita priča o nerazdvojnoj braći Von Erik koji su ispisali istoriju u profesionalnom rvanju početkom osamdesetih godina prošlog veka. Kroz tragediju i trijumf, a u senci svog dominantnog oca i trenera, braća teže da na sportskoj sceni dosegnu svoju besmrtnost.

Trejler: 

„Uspavani psi“ – Bivši detektiv za ubistva, Roj Friman prolazi kroz najsavremeniju terapiju za Alchajmerovu bolest, kada mu traže da preispita brutalan slučaj iz prošlosti – jezivo ubistvo poznatog profesora koledža. Zatvorenik osuđen na smrt, kojeg je Roj uhapsio deset godina ranije, izjasnio se kao nevin. Zaintrigiran, boreći se da povrati svoje pamćenje, Roj angažuje bivšeg partnera da mu pomogne da ponovo pokrene istragu.

Trejler: 

Od 21. do 23. marta u Cineplexx Niš bioskopu očekuju vas Dani poljskog filma, u okviru kojih ćete imati priliku da pogledate sledeće filmove „Noćni voz“, „Doviđenja, do jutra“, „Rukopis pronađen u Saragosi“, Zakon i pesnica“, „Obećana zemlja“.

U sredu, 27. marta, u 20 časova održaće se Blockbuster night događaj povodom filma „Godzilla x Kong: Novo carstvo“ u Cineplexx Niš bioskopu. Za sve posetioce smo pripremili piće dobrodošlice – Pepsi, dok će oni najsrećniji kući otići sa poklonima iznenađenja.

Epohalni novi film produbiće istoriju titana, njihovo poreklo i tajne Otoka lobanja! Filmski Monsterverse studija Legendary donosi eksplozivni okršaj između Godzile i Konga u potpuno novoj avanturi koja stavlja moćnog Konga i strašnog Godzilu u borbu protiv kolosalne pretnje skrivene unutar našeg sveta, izazivajući njihovo vlastito postojanje – i naše.

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti