Početna » Cineplexx Niš bioskop vam poklanja romantično putovanje u Lisabon

Cineplexx Niš bioskop vam poklanja romantično putovanje u Lisabon

od strane bukovac

Dan zaljubljenih je dan koji slavi ljubav i specijalan je za sve parove. To je najromantičniji praznik i savršena prilika da isplanirate nešto posebno za vas i vašu „drugu polovinu“. Vreme provedeno zajedno je dragoceno samo po sebi, ali je još lepše ako je to na romantičnom putovanju.

Zato, u znaku ljubavi, Cineplexx Niš bioskop vam poklanja romantično putovanje u Lisabon!

Od 10. do 18. februara u Cineplexx Niš bioskopu će se održati „Dani ljubavi“, a nagrada za najkreativniji par je putovanje u Lisabon!

Sve što je potrebno da uradite jeste da posetite Cineplexx Niš bioskop i na papiriću napišite koji biste filmski momenat voleli da doživite u Lisabonu, ostavite broj telefona i ime, te poruku ubacite u Cineplexx ljubavnu kutiju.

banner

Na kreativnom konkursu biraće se najkreativnija poruka koja osvaja dve povratne avionske karte za Lisabon.

Na Dan zaljubljenih, 14. februara, očekuje vas i „Date Night“ sa još romantičnih poklona, kada možete pogledati filmove „Sunce mamino“„Nedelja“„Živi i zdravi“„Bob Marli: One Love“ i „Divno venčanje“.

Za još više ovakvih trenutaka, pokloni voljenoj osobi Cineplexx gift karticu za Dan zaljubljenih i zajedno uživajte filmskoj magiji kada god poželite.

Više informacija o kreativnom konkursu, kao i proglašenje pobednika koje će biti 23. februara, možete pronaći na www.cineplexx.rs, kao i na Instagram profilu @cineplexxrs.

Autor: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti