Početna » Jelena Gavrilović oduševila u Londonu na premijeri filma ‘Gassed Up’

Jelena Gavrilović oduševila u Londonu na premijeri filma ‘Gassed Up’

od strane bukovac

Naša glumica Jelena Gavrilović izazvala je veliku pažnju u Londonu na premijeri britanskog filma “Gassed Up” 7. februara 2024. u kome igra jednu od uloga. Zajedno sa ekipom filma Jelena se pojavila na crvenom tepihu londonskog Picturehouse Central, u kreaciji domaćeg dizajnera Stefana Đokovića.

Film je snimljen u produkciji Amazon Prime Video, a na festivalu BFI London Film Festival osvojio je nagradu publike. U pitanju je akcioni triler reditelja Džordža Amponsa, nominovanog za nagradu BAFTA. 

Scenario su napisali Arči Medoks i Taz Skajlar, a pored Jelene Gavrilović glavne uloge tumače Stiven Odubola, Skajlar, pevačica Mej Miler, Heri Pinero i mnogi drugi.

Film Gassed Up prikazivaće se od 9. februara u preko 200 bioskopa širom Velike Britanije, a od 29. marta biće dostupan na striming platformi Prime Video.

banner

“Lepo je kada se glumi izvan zemlje, to je velika stvar za naše glumce, na ovaj način se krči put i drugima. Mi imamo veoma talentovane glumce, imamo šta da ponudimo svetu. – Srećna sam što sam deo ovog filma. Izuzetna mi je čast biti u ekipi umetnika koji su nominovani za nagradu Bafta. Drago mi je da je  film imao velikog uspeha na festivalu u Londonu i što će imati bioskopski život pre nego se pojavi na platformama.”, izjavila je Jelena Gavrilović. izjavila je Jelena Gavrilović.

Film prati 20-godišnjeg Eša (Odubola), koji pokušava da zaradi novac za svoju 14-godišnju sestru i pošalje majku na rehabilitaciju, ali biva uhvaćen u lanac organizovanog kriminala koji vodi mladi i harizmatični migrant (Skajlar).

„Gassed Up” su producirali Rupert Preston i Ed Caffrei iz Sunrise Films i duo „Boiling Point” Bart Ruspoli i Hester Ruof iz Ascendant Foks. Ostali producenti su dugogodišnji saradnici Stefan D’Bart i Vard Trouman iz Bromantics-a. U kreativnom timu su i direktor fotografije Štefan Čupek („Guns Akimbo“) i montažeri Ričard Ketridž („Dečak zvani Božić“) i Kristofer Dikens („Milioner iz blata“). Sunrise Films upravlja međunarodnim pravima.

Trejler:

Izvor videa: Vertigo 

Foto: Privatna arhiva Jelene Gavrilović (ustupljene fotografije)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti