Početna » Osobama s invaliditetom lakši pristup i efikasnija usluga na prodajnim mestima A1 Srbija

Osobama s invaliditetom lakši pristup i efikasnija usluga na prodajnim mestima A1 Srbija

od strane bukovac

U nameri da osobama s invaliditetom omogući lakši pristup prodajnim mestima i efikasniju i udobniju uslugu, kompanija A1 Srbija implementirala je Inclusio sistem u poslovnicama širom Srbije.

Pomoću ove inovativne aplikacije korisnici mogu da najave svoj dolazak zaposlenima na prodajnom mestu i vrstu asistencije koja im je potrebna. Zaposleni, koji su prošli odgovarajuću obuku, će ih sačekati ispred i pobrinuti se da budu prioritetno usluženi.

„Inclusio je inovacija sa globalnim potencijalom, a ponosni smo na činjenicu što je, zahvaljujući kompanijama kao što je A1, ovakav servis prvo postao dostupan u našoj zemlji. Sledeći korak je tržište Evropske unije, u misiji da se osobma sa invaliditetom olakša svakodnevica i omogući da potrebnu pomoć dobiju bez prethodnih fizičkih i komunikacionih barijera.“ – izjavio je Bojan Martinović, osnivač i direktor Inclusio.

Ovaj korak dolazi posle uspešno sprovedenog pilot projekta čiji je cilj unapređenje iskustva osoba sa invaliditetom u pristupu prodajnim mestima i obavljanju svakodnevnih zadataka.

banner

„Naša misija je da kontinuirano radimo na unapređenju naših servisa kako bismo omogućili svim korisnicima, bez izuzetka, uslugu na najvišem nivou. Uvođenje Inclusio sistema je korak napred u ostvarivanju toga, i ujedno potvrda naše dugoročne posvećenosti inkluziji i društveno odgovornom poslovanju“ – izjavila je Branka Pudrlja Durbaba, glavna direktorka za prodaju i zadovoljstvo korisnika A1 Srbija.

Foto: A1 Srbija

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti