Početna » Koncert Beogradskog sindikata u subotu u niškoj hali ‘Čair’ 

Koncert Beogradskog sindikata u subotu u niškoj hali ‘Čair’ 

od strane bukovac

Beogradski sindikat održaće veliki koncert u Nišu, u subotu, 11. marta u hali “Čair. Legendarni hip-hop sastav nastupiće povodom 24 godine postojanja, a nakon 15 godina pauze od koncertnih nastupa u Nišu.

Autor banera: Long Play promo

Najbolja moguća ideja je da ovaj rođendan proslavimo u Nišu i da “Sindikalno proleće“, kako nosi naziv naš album koji će izaći u junu mesecu tekuće godine, krene odavde. Upravo ova pesma “Čekam sreću” je prvi singl sa ovog albuma koji će prvi put biti izveden pred niškom publikom na predstojećem koncertu. Nadam se da će nam verna publika dati dodatni vetar u leđa da sve iznesemo onako kako smo i zamislili ”, istakao je Feđa Dimović, jedan od frontmena sastava na nedavno održanoj konferenciji za medije.

,,Očekujemo da poseta bude dobra, uzimajući u obzir tempo kojim se odvija prodaja karata”, rekao je Boško Ćirković, član sastava Beogradski sindikat.

Popularni Škabo govorio je i o predstojećem albumu i o tome kakav zvuk publika može da očekuje na novom ostvarenju grupe: ,,Na Sindikalnom proleću očekujte Beogradski sindikat kakav niste čuli do sada! Ukoliko volite naše dosadašnje albume, novi album će vam se sigurno dopasti još više!”

banner

Ćirković je govorio i o gostima koji će nastupiti na rođendanskom koncertu: ,,Gosti su nam definitivno Pavlina Radovanović, koja će nam biti gošća i na 2 pesme na novom albumu, i jedan od naših omiljenih repera iz Niša – Furio Đunta i ljudi sa kojima izvodi pesme.”

Novi singl grupe “Čekam sreću izašao je pre 7 dana i posvećen je gradu Nišu i čitavoj južnoj Srbiji.

VIDEO:

Izvor videa: Beogradski sindikat – official YouTube channel

Ulaznice za koncert u pretprodaji koštaju 1.500 rsd i mogu se nabaviti na svim prodajnim mestima u mreži Tickets.rs, kao i online putem priloženog LINKA.

Prodajna mesta Tickets.rs u Nišu: Knjižara Indigo (Obrenovićeva 39), Knjižare Delfi (TC Stop Shop – Bul. Medijana 21g i Obrenovićeva 3), Big Star Travel (Cara Dušana 84 a) i OMV pumpe (Dimitrija Tucovića bb, Bulevar 12. februara bb, Bulevar Vizantije bb). 

Naslovna fotografija: Live Production

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti