Početna » Marčelo nastupa 8. decembra u Nišu

Marčelo nastupa 8. decembra u Nišu

od strane bukovac

Marko Šelić Marčelo će sa svojim kompletnim bendom održati samostalni koncert u Nišu, u petak, 8. decembra u O2 Event klubu Oxygen (Nikole Pašića 23), sa početkom u 21.00 čas.

Pored tradicionalnog pojavljivanja u okviru niške festivalske hip hop manifestacije „Dođi na Amfi“ sredinom jula meseca, Marčelo je svoj prethodni samostalni klupski nastup u Nišu održao pre 14 meseci u skraćenoj postavi, a sada će u klubu Oxygen priuštiti publici još jedan nezaboravan live doživljaj sa kompletnim bendom na bini, sastavljenom od vrhunskih muzičara koji dugi niz godina prezentiraju jedinstvenu magiju hip hop/crossover zvuka Marčela.

Postava koja će nastupiti u petak, 8. decembra u klubu Oxygen u Nišu: Marko Šelić Marčelo (vokal), Nevena Glibetić Nensi (vokal), Rade Sklopić Raid Kyu (gramofon, klavijature), Aleksandar Jovanović Šljuka (vokal, klavijature), Filip Krumes (violina), Max Kochetov (saksofon), Aleksandar Cvetković Drama (bubanj) i Marko Fabry (bas).

Ulaznice su u pretprodaji od petka, 10.novembra po ceni od 1.200 rsd, a na dan koncerta cena karte iznosiće 1.500 rsd! Pretprodajna mesta: Caffe klub Saloon – Sinđelićev Trg 17, Clock Travel – Trg Republike 6.

banner

VIDEO:

Foto: Nebojša Babić

Vizual: Marčelo (promo)

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti