Početna » Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 9. do 15. novembra

Repertoar Cineplexx Niš bioskopa od 9. do 15. novembra

od strane bukovac

Portal Media Press Srbija donosi tri nova filmska naslova, jedan događaj, filmski festival i filmski maraton sa repertoara Cineplexx Niš bioskopa za period od 2. do 8. novembra 2023. godine

  1. „Kapetan Marvel 2“ – od 09. novembra, 2023.

Iako je Kerol povratila identitet koji su joj oduzeli pripadnici tiranske Kri vrste i osvetila se Vrhovnoj inteligenciji, ona ponovo nosi teret destabilizacije univerzuma. Kada je dužnost dovede do Crvotočine povezane sa Kri revolucijom, njene moći mešaju se i prepliću sa moćima Kamale Kan, poznate kao Ms. Marvel, kao i sa moćima zaboravljene nećake, sada S.A.B.E.R. astronautkinje Monike Rambo. Ovaj izuzetan trio mora da nauči kako da zajedno i udruženo radi kako bi spasao univerzum.

Trejler filma:

  1. „Kantervilski duh“ – od 09. novembra, 2023.

Moderna američka porodica useljava se u svoju tek kupljenu seosku kuću kako bi saznala da li je okružuju duhovi. Ser Simon Kantervil uspešno pohodi terenom više od tri stotine godina, ali u momentu kada pokušava da uplaši nove ukućane susreće se sa novim izazovima.

banner

Trejler filma:

  1. „Kći močvare“ – od 09. novembra, 2023.

Helena Peletir ima muža kog voli, dve prekrasne kćerke i posao koji je ispunjava. Ona međutim skriva i mračnu tajnu. Otac je njenu majku oteo i držao je u zabačenoj kolibi u močvarama poluostrva Mičigen. Helena, rođena dve godine nakon otmice, volela je svoj dom u prirodi, a uprkos očevom ponekad brutalnom ponašanju, volela je i njega … sve dok nije zaista saznala koliko on može biti okrutan. Više od dvadeset godina kasnije, zakopala je svoju prošlost toliko duboko da čak ni njen suprug ne zna istinu. No njen otac beži iz zatvora i pritom ubija dvojicu čuvara pa nestaje u močvari. Policija kreće u lov na begunca, ali Helena zna da nemaju šanse i da samo jedna osoba na svetu može pronaći majstora preživljavanja – čuvenog kralja močvare – jer je samo jednu osobu taj majstor tome podučio: svoju kćerku.

Trejler filma:

  • TEENS NIGHT – IGRE GLADI: BALADA O PTICI PEVAČICI I ZMIJI – SREDA, 15. NOVEMBAR OD 20 ČASOVA

„Igre gladi: Balada o ptici pevačici i zmiji“ je prequel mega uspešne franžise „Igre gladi“ snimljen prema svetskom bestseleru spisateljice Suzan Kolins.

Dođite i pogledajte ovaj naučnofantastični akcioni film i uživajte u Teens Night događaju.

Za najsrećnije posetioce smo pripremili ekskluzivne poklone iz filma, kao i knjige Vulkan izdavaštva – HUNGER GAMES: THE BALLAD OF SONGBIRDS AND SNAKES.

Piće dobrodošlice u svim Cineplexx bioskopima biće Pepsi MAX, osim u Cineplexx Promenada bioskopu, gde će se služiti kokteli.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama bioskopa i putem CineplexxRS aplikacije.

Trejler filma:

  • CINEMA MADE IN ITALY – DANI ITALIJANSKOG FILMA; OD 9. DO 12. NOVEMBRA

Izbor filmskih ostvarenja predstavljenih u Beogradu biće prikazan od 9. do 12. novembra u Cineplexx Niš bioskopu. Manifestaciju, koja se po prvi put održava u Srbiji, organizuju Činečita i Italijanski institut za kulturu u Beogradu u saradnji sa bioskopom Cineplexx u Nišu i uz podršku Ambasade Italije u Beogradu.

Na programu je pet filmova novije italijanske produkcije: ,,Amanda“, ,,Vatromet“, ,,Kao ovce među vukovima“, ,,Adađo“ i ,,Mimi – Princ tame“.

  • HARI POTER MARATON; OD 11. NOVEMBRA DO 3. DECEMBRA

Lepe vesti za sve fanove popularnog čarobnjaka – vraćamo se u magični svet Harija Potera od 11. novembra do 3. decembra u Cineplexx Niš bioskopu!

Hogvorts ekspres uskoro pristiže u Cineplexx Niš bioskop, noseći sa sobom planetarno poznati Čarobnjački svet.

Svakog vikenda od 11. novembra zavirite u život mladog čarobnjaka, Harija Potera i njegovih prijatelja Hermione Grejndžer i Rona Vizlija!

Ulaznice su uveliko u prodaji!

Fotografije, baneri i trejleri filmova: Cineplexx Niš bioskop

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti