Početna » Veličanstvenom bakljadom na stadionu Čair počela proslava 100 godina FK Radnički Niš

Veličanstvenom bakljadom na stadionu Čair počela proslava 100 godina FK Radnički Niš

od strane bukovac

Veličanstvenom bakljadom na stadionu Čair, Radnički i Meraklije započeli su sinoć proslavu jubileja kluba – jednog veka postojanja Radničkog iz Niša. Stogodišnjica „Reala sa Nišave“ obeležiće se tokom čitave 2023. godine nizom manifestacija, a započela je simbolično – paljenjem stotinu baklji kojim je ispisan broj „100“ na terenu Čaira.

Večeras su uloge na stadionu bile zamenjene, navijači su „zauzeli“ teren a sa tribina su ih posmatrali igrači, polaznici škole fudbala i rukovodstvo FK Radnički. U polučasovnom performansu pevalo se i klicalo klubu, a na kraju su se igrači pridružili svojim navijačima pa su zajedno na terenu pevali i slavili.

Klub će u okviru proslave jubileja organizovati tribine, izložbe, svečanu akademiju, revijalne utakmice, a uskoro će i zaigrati u posebno dizajniranim garniturama dresova. Različite aktivnosti planirane su tokom cele godine, kako bi se na što bolji način sa sugrađanima i svim ljubiteljima fudbala proslavio jubilej i podsetilo na dugu i slavnu istoriju Radničkog.

Foto i video: FK Radnički Niš

banner

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti