Početna » Radnički danas dočekuje Mladost iz Lučana, Šarac veruje u tim i dobar rezultat

Radnički danas dočekuje Mladost iz Lučana, Šarac veruje u tim i dobar rezultat

od strane bukovac

Ekipu Radničkog danas na Čairu očekuje duel protiv Mladosti iz Lučana u okviru 33. Kola Super lige Srbije. U prethodna dva ovosezonska meča protiv Lučanaca Radnički je zabeležio pobedu i remi, a važan meč za obe ekipe najavljuju šef stručnog štaba Dragan Šarac i fudbaler Aleksandar Pejović.

Zgusnut raspored pred kraj šampionata i nekoliko igrača odsutnih sa treninga zbog povreda brinu stratega domaće ekipe:

  • Imali smo malo vremena za odmor nakon prethodnog meča. Međutim, potpuno
    smo fokusirani na narednog protivnika, koji ima dobar i iskusan sastav. Moramo biti hrabri i ići na pobedu. Sve se zakomplikovalo u borbi za opstanak, bodovi su izuzetno važni svakoj od ekipa i svi će davati sve od sebe da ih osvoje. Van sastava nalaze se Mesarović, Dimić, Gaku i Savić, a još nekoliko je rovitih igrača. Ipak, verujem u svoj tim i želim da pokažemo reakciju nakon serije slabijih rezultata.

Aleksandar Pejović se vraća u tim nakon odrađene suspenzije zbog parnih žutih kartona i najavljuje veliku borbu na sutrašnjem meču:

  • Očekuje nas najteža utakmica u prvenstvu. Sami smo sebe doveli u ovu situaciju i znamo da neće biti lako dobiti narednog rivala. Moramo da se nosimo sa tim pritiskom i da odigramo puno bolje nego na dva prethodna meča kako bismo došli do dobrog rezultata i tri boda. Pobedom bismo ušli u neku mirniju luku i želimo da što pre rešimo svoj status i opstanak u ligi. Sve utakmice u plej autu se igraju na mali broj golova, jedan šut, jedan gol odlučuju pobednika. Želimo da uđemo u meč sa mnogo boljom energijom i da mi diktiramo igru i pobedimo.

Meč na stadionu Čair igra se danas sa početkom od 17 časova, a ulaz na stadion je besplatan za sve gledaoce.

banner

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti