Početna » Radnički danas gostuje Radniku u Surdulici

Radnički danas gostuje Radniku u Surdulici

od strane bukovac

Fudbalere Radničkog danas očekuje gostovanje ekipi Radnika u Surdulici u okviru 32. kola Super lige Srbije. Meč protiv tima koji se bori za beg sa dna tabele najavili su šef stručnog štaba, Dragan Šarac i vezni fudbaler Radničkog, Lazar Pavlović.

Govoreći o narednom protivniku, Šarac je istakao kvalitete Radnika ali je istakao i da Radnički mora da ide na pobedu i bodove.

  • Kolega Đorđević jako dobro vodi ovu ekipu kroz čitavu prolećnu polusezonu. Radnik ima kvalitetne pojedince, pre svih Makarića u napadu, a mogu da zaprete sa svih pozicija. Mi znamo kakav meč možemo da očekujemo i za njega smo se taktički pripremali. Na gostovanje idemo po bodove, to je sigurno. Naše šanse su u duel igri i kvalitetu koji
    poseduju naši igrači.

Probleme pri odabiru sastava može da stvori i nepovoljan zdravstveni bilten pred polazak na put.

  • Najmanje šestorica igrača sigurno neće moći da budu u sastavu danas. To su Pejović i Etongu koji imaju parne žute kartone. Za sada su bolesni Stojanović i Maiga, nadamo se da virus koji vlada neće „pokositi“ još nekog od igrača. Na put neće moći da krenu Mesarović i Dimić, koji je još dugo van stroja, a još nekoliko njih je rovito. Bilo kako bilo, svi ostali moraju da daju svoj maksimum da bismo ostvarili pozitivan rezultat.

Lazar Pavlović, složio se sa šefom stručnog štaba da ekipu očekuje težak zadatak, ali da Radnički mora da pobedi.

banner
  • Radnik je kvalitetna ekipa ali kvalitet posedujemo i mi krajnje je vreme da dobar rad na treninzima materijalizujemo na mečevima. Ukoliko poslušamo i ispunimo sve zahteve šefa i stručnog štaba, mislim da neće biti problema.

Meč na gradskom stadionu u Surdulici igra se od 16.30 časova, a glavni sudija ovog meča biće Nikola Radaković iz Novog Sada.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti