Početna » Lalatović pred IMT: Imamo velike ambicije u Kupu

Lalatović pred IMT: Imamo velike ambicije u Kupu

od strane bukovac

Fudbaleri niškog Radničkog sutra dočekuju beogradski IMT u osmini finala Kupa Srbije.

Trener Radničkog Nenad Lalatović poziva na oprez pred ovaj duel:

“Gledao sam sve mečeve IMT-a u poslednje vreme, dobra ekipa, koja nije slučajno prva u Prvoj ligi. Ovde stižu pošto su eliminisali Kragujevac, od kog smo mi nedavno izgubili u Nišu i to nam je dovoljna opomena. Nemamo pravo na grešku, Kup Srbije nam je veoma važno takmičenje, želimo da doguramo što dalje i pobeda protiv IMT-a se podrazumeva. Neću kalkulisati i na teren ću poslati najjači mogući sastav. Konačno sam u poziciji da imam sve igrače na raspolaganje, vraća se i Etongu koji je preskočio dva zadnja meča zbog crvenog kartona”, rekao je Lalatović, koji je priznao da Radnički vežba penale pred IMT:

“Naravno da vežbamo penale, ja ništa ne prepuštam slučaju. Mi smo došli u osminu finala preko penala protiv Javora, ja sam svoj jedini trofej u Kupu kao trener osvojio baš na penalei to ovde u Nišu sa Vojvodinom protiv Partizana. Ja znam šta je Kup i koliko je nepredvidiv. Ipak, nadam se da ćemo sve rešiti u 90 minuta”, završio je Lalatović.

banner

U osmini finala se igra jedan meč, a ukoliko nakon 90 minuta ne bude bilo pobednika učesnika četvrtfinala odlučiće jedanaesterci.

Foto: FK Radnički Niš

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti