Početna » Jedanaesto izdanje SoMo Borca powered by Httpool u potpuno novom formatu!

Jedanaesto izdanje SoMo Borca powered by Httpool u potpuno novom formatu!

od strane bukovac

Uz najvažniju dodelu digitalnih nagrada u regionu i najbolji party, ove godine i celodnevna konferencija

Nakon prošlogodišnjeg spektakularnog jubilarnog izdanja dodele najvažnije digitalne nagrade u regionu, ove godine organizacijski tim SoMo Borca powered by Httpool priprema brojne novosti koje će ovu nagradu podići na potpuno novi nivo. Najveća novost je da je suorganizator ovogodišnjeg izdanja Hrvatsko društvo digitalnih izdavača (HUDI), kao i da će se SoMo Borac powered by Httpool po prvi put održati u formi celodnevne konferencije.

Suorganizator SoMo Borca powered by Httpool od ove godine Hrvatsko udruženje digitalnih izdavača (HUDI)

Ovogodišnji program održaće se 17. novembra u Zagrebu, a konferencija će se odvijati u dva streama. Ugledni domaći i inostrani stručnjaci deliće svoje znanje sa ciljem pozicioniranja i razvoja struke u regionu, a nakon razmene znanja i iskustava, tradicionalno sledi svima dobro poznat najbolji party u gradu koji ni ove godine neće razočarati.

banner

Prošle godine smo srušili rekorde sa prijavama, interesom i posećenošću naše dodele i partya i to nam je dalo vetar u leđa da ove godine postavimo još više ciljeve, kako u sadržajnom, tako i iskustvenom i edukativnom smislu. Uz naše partnere i suorganizatore, ne sumnjam da će ovo zaista biti jedan veliki korak ka napretku digitalne struke u regionu, rekla je Ružica Vrdoljak Ličina, izvršna direktorka nagrade SoMo Borac.

HUDI je vodeće strukovno udruženje za okupljanje online medija i svih ostalih industrija koje učestvuju u digitalnom oglašavanju. Njihovi ciljevi su da oblikuju pravila i standarde na digitalnom oglašivačkom tržištu, da prenesu znanja i trendove sa razvijenih digitalnih tržišta na domaće, kao i da podignu opšti nivo znanja i stručnosti na tržištu uz deljenje znanja i resursa među zajednicom. Iste vizije o razvoju regionalne digitalne zajednice na svetski nivo dovele su do saradnje SoMo Borca powered by Httpool i HUDI-ja koja će svoje ciljeve i ostvariti.

Ozren Kronja, izvršni direktor Hrvatskog društva digitalnih izdavača istakao je važnost saradnje: “HUDI je prepoznao SoMo Borac kao projekat koji zaista okuplja zajednicu najvećih digitalnih stručnjaka sa ovih prostora i zato se izuzetno radujemo saradnji. Kao vodeće strukovno udruženje  doprinećemo SoMo Borcu ogromnim digitalnim sadržajem, znanjem i stručnosti. Istovremeno nam je ovo izazov jer prvi put ostvarujemo ovako važnu saradnju i želimo da opravdamo poverenje koje smo dobili. Verujem da ćemo zajedničkim snagama i znanjem zaista i doprineti razvoju struke.”

Osim novog izdanja konferencije, ovogodišnja dodela nagrada sadržaće i nove kategorije. Kategorija “Best Digital OOH” obuhvatiće formate koji prethodnih godina nisu mogli da učestvuju u takmičenju za ovo važno priznanje struke, a novost je i kategorija TikTok koji je već dobro poznat alat mnogih komnaija za stvaranje dodatne vidljivosti i komuniciranje ključnih poruka.

Iz Httpool by Aleph koji je i ove godine glavni sponzor, ističu zadovoljstvo oko zajedničkog cilja – razvoja digitalne ekonomije i promocije digitalnog marketinga u regionu, sa ciljem maksimiziranja povrata investicije oglašivačima. SoMo Borac je jedan od najvećih i najrelevantnijih digitalnih marketinških događaja u regionu te samim tim i centralno mesto za razmenu znanja, najnovijih trendova i primera dobre prakse iz kojih svi mogu učiti. Httpool je, s druge strane, aktivan stejkholder digitalnog ekosistema, te kao zastupnik vodećih digitalnih medijskih platformi poput Twittera, Mete, Spotifya, Snapchata i Digital Turbinea želimo da nastavimo da razvijamo svest o važnosti visokih standarda performance marketinga u regionu, što je u SoMo Borcu posebno vidljivo kroz kategoriju nagrade Special mention by Httpool, zaključuje Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorka hrvatske ekspoziture Httpool by Aleph, dodajući kako se podrška SoMo Borcu prirodno uklapa u misiju kompanije – edukaciju globalnog tržišta u digitalnom marketingu na društvenim mrežama.

Sve novosti oko dodele najvažnije digitalne nagrade u regionu možete pratiti putem SoMo Borac newslettera, na web stranici, kao i na SoMo Borac Facebooku, Instagramu i LinkedInu, a do 09. juna traje i posebna ponuda cene ulaznica za konferenciju, dodelu i party.

Autor fotografija: 404 agency

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti