Početna » Četvrti humanitarni teniski turnir Naissus open u Nišu

Četvrti humanitarni teniski turnir Naissus open u Nišu

od strane bukovac

Naissus open, četvrti humanitarni teniski turnir, biće održan 8. i 9. jula na terenima Teniske akademije Živković u Nišu. Čitav nagradni fond turnira biće usmeren organizaciji NURDOR.

Nakon uspešne tri organizacije humanitarnog teniskog turnira na kojima su prikupljena značajna sredstva za organizaciju NURDOR, na redu je novi, četvrti turnir Naissus open.

Kao i prethodne godine turnir će trajati dva dana, 8. i 9. jula, a kao i do sada na njemu mogu učestvovati svi zainteresovani.

Prijave za turnir mogu se poslati na mejl naissusopen@gmail.com, a uz kotizaciju od 1.000 dinara, pravo učešća imaju svi zainteresovani.

banner

Takođe, kao i ranijih godina, moguće je, a i poželjno, da kompanije koje žele da uplate donaciju organizaciji NURDOR, i na taj način pomognu nagradni fond turnira, pošalju mejl ili kontaktiraju sa organizatorom putem društvenih mreža na instagramu (@naissusopenofficial) ili na fejsbuku – Humanitarni teniski turnir “Naissus Open” .

Pobedu na prvom HTT Naissus openu održanom 2019. godine, odneo je teniski sudija iz Prokuplja Marjan Angelovski, koji je u finalu savladao golmana malog fudbala iz Niša, Pavla Pavlovića. Trijumf na drugom turniru ostvario je Milan Kocić, radnik Leonija i rekreativni teniser iz Niša. Milan je u finalu savladao, Aleksandra Stojanovića, studenta iz Niša, dok je treći turnir osvojio nekadašnji teniser Luka Vasiljković savladavši u finalu studenta Vukašina Vasića. Finalni okršaj trajao je nešto više od jednog sata i 45 minuta, a Vasiljković je slavio sa 7:6, 1:6, 10:5.

Promo baner: Naissus open

Autor: Portal Media Press Srbija

Slične vesti

mediapress-logo-footer

Copyright – Joombooz 2022

Izbor urednika

Najnovije vesti